Jag uppskattar om skolans medlemmar inte spammar mig

Hej! Vill du lägga ett ❤️ på din sida, utan text, bara hjärtat, och vidarebefordra detta meddelande till alla dina kvinnliga vänner? För att kvinnor ska komma ihåg att den här veckan är ”Förebyggande av bröstcancervecka” (hjärtan). Lägg bara fingret på texten och tryck på vidarebefordra.

Jag har fått 221 sånna meddelanden på ett dygn
Jag svarade i början bland annat:
 – Nej, det vill jag inte. Kampanjer och prat botar inga sjukdomar.

Vilket är rena rama sanningen
Är det något vi har lärt oss under vårt första år så är det att sjuka kan delas upp i två generella grupper. De som förstår att man måste handla för att bli frisk och de som vägrar förstå det och som just vill prata, debattera och kampanja. Den parasit, mögelspor, virus eller bakterie är inte född som lägger ner sin verksamhet för att vi debatterar.

När jag söker på ”Förebyggande av bröstcancervecka” får jag ingen träff 
Det är alltså frågan om ett så kallat Facebookvirus; ett slags kedjebrev. Det händer rätt ofta att sånna meddelanden går runt, och ofta handlar det om att man varnas för att adda nån påhittad karl som ska vara farlig och så ska man själv varna alla kvinnor man känner.

Vi har totalt 30-35 skolgårdar
Varje inlägg kommer ner till mig i form av ett e-postmeddelande. Jag kan ha upp emot 800 mejl per dygn vilket jag är van vid sen jag t.ex. drev www.teaterlistan.se  så det är okej och självvalt.

Jag blir enbart glad då skolans medlemmar snackar med varandra.

Varningarna och uppmaningarna tar sig ofta fram via PM
Utskällningarna också, men ”alla” måste förstå att bara på stora skolgården är det inom kort 3000 medlemmar. I skolan är det 2 077 individer inskrivna. Chansen att jag inte skulle varnas för dessa påhittade män är noll.

Jag förstår omtanken men det blir olidligt i verkligheten.

Facebook message warning about Jayden K. Smith is a hoax | KSL.com

Can we please stop falling for this Facebook privacy hoax?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *