Varför tränger inte ny kunskap in i landet, och inte ens om folk dör utan?

Inflammation breakthrough: Blood test could identify this life-threatening disease

INFLAMMATION is the cause of a number of conditions, including chronic fatigue syndrome or ME. Researchers have discovered how to identify the potentially-fatal auto-immune condition with a blood test. Läs mer

Alla som har haft hjärndimma känner själva och instinktivt att de är döende
Ger man uttryck för det har man med stor sannolikhet säkrat en plats på psyket. Omgivningen kräver också att vi ska “motionera” om vi meddelar hur vi mår. Motionera med en inflammerad hjärna är direkt livsfarligt.

F-kassan kan ha synpunkter på våra äktenskap och jobb eftersom Socialstyrelsen har bestämt att vi mår som vi mår av sociala, psykiska eller arbetsrelaterade skäl. Det har de hämtat ifrån en enda psykiatriker som måtte ha varit tokfeminist eftersom hon direkt pekar ut familjen / mannen som orsak till kvinnors utmattningar.

Media tiger som muren
Vi har sett att gammelmedia, utom några vecko- och månadsmagasin, tiger som muren om att en svensk författare har gett ut sin 12:e bok och är åter efter 20 års tystnad.

Det har hänt förr att författare har återvänt efter 15-25 år, och kultursidorna brukar säga; “Välkommen åter! Kul att du ligger på bestsellerlistan!”

Det är länge sen man bestämde att författare ska helst vara underhållare, och om de inte är det ska de underhålla den politiska agendan i riket.

Jag drar slutsatsen att man vill att det ska vara så; socialt, psykiskt eller arbetsrelaterat, och det finns starka krafter i Sverige som gillar att jaga skiten ur varje arbetsgivare, så det är också begripligt.

Folk dör alltså av feministiska och politiska skäl?
Innan dess får de sina liv totalt förstörda därför att tillståndet är allt annat än kul. Det är obeskrivligt svårt att leva med hjärndimma, och jag kallar den för prao i demens.

Jag själv gjorde mig av med precis alla mina jobb vilket sammantaget kostade miljoner i produktionsbortfall inte minst vilket var ett direkt resultat av Socialstyrelsens felaktiga direktiv.

Sverige är också enda landet i hela världen där du kan förtala fritt
Enda! Det torde också vara det enda landet där vuxna lägger sig i andra vuxnas privatliv t.ex. vilka FB-grupper man är med i.

Om sjuka gör som denna administratör uppmanar dem att göra i sitt förtal av UMS lär de inte komma åt den inflammation vi alltid har i botten. Lite senare i sin text kallar hon UMS:s-metoder för “trams” och hela texten andas information som går ut på att jag är nån form av bedragare.

I Kanada ger det upp emot fem års fängelse, i Indien kan det ge två år, Kina tre år
Hos oss kallas det “jag har rätt till en egen åsikt”. Om du misstänker här där jag är nu i Asien att jag är en bedragare ska du anmäla det till polisen så utreder de direkt, kan ta ett par dygn, och sen stoppar de bedrägeriet men du kan inte leka polis, åklagare och domare själv, no way.

Gör man en hårmineralanalys innan man avgiftat brett ett tag först får man fel information
Det krävs att du är rätt ren först, och det som sen är kvar kan ge dig viktig information. Den vägen kan man se toxiner  och sen stoppa inflödet. Men det botar inte.

Vi har ofta störningar i hormonerna med det är bara symtom och slå ner dem botar inte
Kolla vitaminer och mineraler ger heller inget egentligen därför att lejonparten har en läckande tarm på grund av inflammationerna. Du kan äta vitaminer dygnet runt men kroppen tar inte upp dem så länge som du har en läckande tarm på grund av inflammationer. Mängder av oss har parasiter…  och de avlivas inte heller av kosttillskott eller analyser.

Följer man just denna admins råd får man nåt nytt att prata om, och man får en viss kontroll – om än felaktig – och blir man aldrig inflammationsmedveten, det blir man via UMS, kan man inte hitta sin rot.


En kvinna har tvingat fram en röntgen som visade en käkinflammation

Många blir nog arga, ett tag, för att de känner sig just inflammerade men av feministiska, kulturpolitiska och politiska skäl ska de inte säga det utan de måste, måste, måste förstå att det är gubben eller arbetsgivaren det är fel på.

Just denna medlem kan för övrigt käka kosttillskott tills hon svimmar – botar inte inflammationer.

De existerar förmodligen inte en enda utlandssvensk som inte säger:
 – Sverige är så  stagnerat! 

Man “ser” det tydligt då man står lite utanför, vilken en miljon utlandssvenskar är med automatik, och den repliken hör jag jämt då folk har varit uppe på nån semester eller nåt sommarhalvår.

Ett gigantiskt skäl till att vi ligger 50-60 år minst efter resten av världen avseende mycket beror bland annat på att jag inte kan kräva administratören på en kvarts miljon till en miljon i skadestånd för att hon förtalar min namngivna verksamhet offentligt. Pengar jag sen kan använda för att annonsera ut att i botten ligger alltid aparta virus och/ eller inflammationer som analyser och kosttillskott inte biter på.

Eftersom man inte kan det i Sverige – enda landet i världen – flyr alla stora bolag från landet; General Motors, Ericsson, med flera för varför ska man verka i ett land där förtal är tillåtet?

Inte bara tillåtet utan ofta beundrat.

 

Här där jag befinner mig nu hade administratören åtalats
Skadeståndet bestäms mycket utifrån skadeverkningarna som förtalare har åstadkommit, och såna ser man inte på med blida ögon eftersom de bevisligen är ute efter att skada. Hon riskerar dessutom fängelse eftersom förtal är 100% kriminaliserat. Hon ombeds bevisa att jag sysslar med “trams”, och när hon inte kan det är det förtal. 

Kan jag sen bevisa att hon fått en enda människa att lämna UMS, för att sitta hemma och äta tillskott och läsa hårminealanalyser istället för att leta efter de inflammationer, som hela världen känner till (utom svenskar) ligger bakom vårt tillstånd så ligger hon mycket pyrt till eftersom hon indirekt också har skadat sjuka. Dessutom kräver alltid domarna att såna ber om ursäkt personligen, och de får lova domstolen att inte göra om dessa fula tilltag.

Personligen tror jag att åklagarnas vägran att använda de förtalslagar vi redan har är ett stort skäl till att folk drar sig från att presentera nåt nytt alls inrikes. Det existerar en uppsjö varor och tjänster som aldrig tas till Sverige. Har innovatören otur kan han lätt få ett drev efter sig.

Jag har i  vart fall full förståelse för att de undviker Sverige som då blir just stagnerat och absurt omodernt.

 

 

 

 

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

2 kommentarer till “Varför tränger inte ny kunskap in i landet, och inte ens om folk dör utan?”

  1. Skumt är det, som jag ser det har en feminist bestämt vad “utmattning” är, och sen försvann precis allt vad inflammationer, virus och parasiter heter ut genom dörren.

  2. Varför tränger inte ny kunskap in i landet, och inte ens om folk dör utan?
    Denna fråga är HYPERINTRESSANT! Avgjort HYPERINTRESSANT!!…..

    ….. “vill jag egentligen ha Svaret?”…….. JA,a! jag är “gammal” nog att få det…….
    Min världsbild kommer troligen att förändras… men…….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.