En polariserande tid som har ett slut

En medlem sa en gång att mötet med UMS är som att stå på huvudet och göra allt tvärtom… Men eftersom folk piggnar på sig fortsätter de att stå på huvudet och göra allt tvärtom.

Skolan tar aldrig bort nåt utan lägger bara till
Vad folk äter till middag är deras privatsak, och skolan lägger sig aldrig i folks privatliv. Den påverkar alla medemmar så det räcker och blir över på detaljnivå i vardagen ändå, och vi ska aldrig – och jag menar aldrig – falla in i polariseringskrig. Om inte annat för att alla är sjuka, och ingen orkar det ändå.

 

Om vi saknade goda resultat skulle det vara omöjligt att få folk att göra tvärtom
Polarisering och propaganda blir alltid slutligen helt absurt, och i vårt fall gäller det såväl skolmedicinen  som den holistiska. (Holism (av grekiska holos, “hel”, “odelad”) är i allmän bemärkelse ett filosofiskt betraktelsesätt att helheten är större än summan av delarna och att ingenting kan beskrivas enskilt utan kontext. Motsatsen till holism är reduktionism, atomism och vetenskapsteoretisk individualism. Wikipedia.)

Så länge jag lever och leder skolan blir vi aldrig en polariserande sekt, och oavsett vilket “läger” som talar sanning eller ljuger upptäcker vi det, om vi utreder, och vi mörkar aldrig nånting.

Det råder en mördande konkurrens i branschen?
Filmen nedan är gammal. Den senaste uppgiften angav 60 dödade holistiska läkare och om jag hade haft tid hade jag utrett saken själv. Nu har andra börjat titta på dödsfallen och det ser ut som om man har hittat en hel del “normala” mord.

Men propagandanissen bakom vill att vi ska tro att motståndarna har börja mörda konkurrenterna. Det har bland annat lett till att jag får in varningar. Medlemmar vill att jag ska ha en hög säkerhet.

  • Jenny Shi, acupuncturist (murdered by her sister-in-law, charges based on DNA evidence)
  • Tiejun Huang, Chinese medicine practitioner (killed by a man who believed the victim was having an affair with his wife)
  • Lisa Riley, osteopath (killed by her husband, a boxer named “Terrible Thomas” with a history of domestic violence)
  • Vibeke Rasmussen, professor and holistic doctor (killed by a mentally disturbed neighbor who lived across the hall)
  • Ronald Schwartz, doctor (killed by a former employee)
  • Mary Yoder, chiropractor (poisoned by an ex-employee that once dated her son)
  • Robert Sowers, chiropractor (killed in a murder-suicide by the husband of his receptionist)
  • Juan Gonzalez, naturopath (killed by the husband of a former patient over complaints his expensive herbal remedies were not curing her cancer)
  • Ferdinand ‘Fred’ Mejilla, chiropractor (killed in a murder-suicide by the husband of his receptionist, who was also once his patient)

 

På den andra sidan sitter nån läkare i TV4 och hävdar envist att “huskurer” inte fungerar
De vi använder har utsatts för 7000 studier utomlands som visar att de fungerar… förutom alla de som frisknat till via UMS som kan gå ed på att de fungerar. Vad han inte vet är kanske att “huskurerna” används på sjukhus och av läkare i Asien, och är alltså “sjukhuskurer”.

 

Många läkare inom skolmedicinen är inte polariserade och gillar UMS skarpt
De flesta i skolan har goda erfarenheter av de samtal de haft med sina läkare om UMS, och en del medlemmar är också medvetna om att de “pratar hål i huvudet” på dem, som om det vore just ett krig.

Det visade sig sen att hela familjen var blyförgiftade så det var tur för dem att de inte hamnade hos en krigare. En medlem gjorde det häromdagen och fick sjukskrivningen indragen och uppmaningen att börja jobba. Den läkaren gillade uppenbarligen inte UMS.

En leg. sjuksköterska skriver:

Udda förgiftningsrot nu åtgärdad av kirurger
Den senaste som hittade vad som var fel är en kvinna som hade fått nån sterilisering utförd, där man fört in materia gjord av nickel, och hon är nickelallergiker. Klart hon blev mycket utmattad och sjuk! Tror jag det att kroppen blev stressad! Nu lär hon bli frisk därför att hon är opererad, och man har fått ut metallen. Utan skolmedicinens kirurger hade hon suttit med skägget i brevlådan eller om de hade vägrat ta del av hennes egen UMS-förgiftningsutredning.

 

Klicka

Stor korruption i läkemedelshantering – Nyheter (Ekot)
Västs medicinska bubbla kommer att spricka, förr eller senare, och det är kanske den viktigaste av alla bubblorna? Borrelia t.ex. anses obotligt hos oss men botas i  t.ex. Indien.  Ayurveda & Chronic Lyme Recovery

Det ser ut som om allt kallas “obotligt” i väst om det inte finns ett vitt piller att sätta in.

Läkare som tänker med hjärtat ser givetvis det, och protesterar och det är gissningsvis också denna grupp som gillar UMS.

Just nu bråkar världen om MS
EU-dom ger vaccin skulden för MS
Ny studie kopplar MS till icke-ärftliga miljöfaktor
Italian doctor may have found surprisingly simple cure for Multiple …
Hope for multiple sclerosis cure as 23 seriously ill patients recover …

Från rullstolen till talarstolen
Gissningsvis är det precis så revolutionen kommer att ta sig fram. Folk som har varit sjuka själva men som botats talar ut. Jag gör, ägarna av immun.se är präglade av att en av dem var allvarligt sjuk i cancer. UMS kommer att producera antologier.

Klicka

 

FB-röst: Multipel skleros är borrelia: anatomi av en mörkläggning 
Kanske den största pågående medicinsk skandalen av tidigare hundra år är det faktum att det har varit känt sedan 1911 att multipel skleros är en neurospirochetosis som orsakade i 25% av fallen av Borrelia burgdorferi s.l. (den bakterie som orsakar Borrelia) och 75% av Treponema denticola (dental spiroketer), och att Big Pharma-kontrollerad medicinsk-industriella komplexet omfattas detta för att tjäna pengar sälja symptom relievers till MS-patienter.

Klicka!

 

Svenska läkare får miljoner av läkemedelsföretag | SvD
DET är illa nog! Läkare varnar: Vården står inför en stor förtroendekris – Läkartidningen och jag har sett den på nära håll så långt att en väninna vägrade alltid att söka läkare.

Hon talade konsekvent och endast med veterinären
En dag drabbades hon av dubbelseende, veterinären hade stängt, och hon dog sen lite senare det dygnet av hjärnblödning. Jag hade ju åkt till akuten…

Jag frågade innan dess varför hon vägrade söka den vanliga vården och hon sa mig att de är så arroganta.

Den arrogansen kan jag tänka mig handlar om osäkerhet
Läkaren har bakåt i tiden aldrig ifrågasatts alls. Numera får de in patienter som googlat sina diagnoser i timmar, dagar och veckor och kan förmodligen mer än doktorn själv. Min egen svenska läkare sa mig:
 – Jag har aldrig förr stött på nån som tar ett sånt enormt ansvar för sitt tillfrisknande som du, och det är bra att du gör det!  

Just den läkaren var syn- och hörbart förtjust i att jag sökte vård i Asien
Då står han på min sida när han vet att Sverige saknar metoder. Vi står med en ny typ av läkare, vars utbildning härstammar ifrån läkemedelsbolagens studier och kunskaper, och som blir allt mer ifrågasatta inte minst därför att de har ertappats med fejkade studier.

Ljug dig av banan
Det spelar slutligen ingen roll vilket läger som skriker högst i denna förtroendebransch, i stater som gjort om sina verksamheter till affärsrörelser och gamla patienter är numera kunder,  för de som fejkar, kör med propaganda, mörkar etc. lär förlora de “kunder” som upptäcker det.

Det kan jag se som ett av skolmedicinens problem; man är numera en ren affärsverksamhet men accepterar inte riktigt att patienterna har gått och blivit kunder.

Söker sig fru Svensson till asiatiska metoder hånas hon i TV4 av en läkare som svepande kallar allt sånt lite föraktfullt för “huskurer”.

Men doktorn till höger har 5,5 års högskoleutbildning
Han är vår kontakt för manliga medlemmar, och han jobbar på ett sjukhus vi samarbetar med i Indien. Han är allt annat än arrogant, han är vänligheten personifierad, och han har en inre säkerhet som är iögonfallande.

Medlemmar kan ringa upp läkarna via Skype ifrån kurs 4, avsnitt 10. Man kan också åka ner om man har råd, och vi har ett 20-tal som varit nere redan eller är på väg nu i höst.

Jag har själv sett ett hundratal västerlänningar anlända uppsvullna och ursjuka och som de botar – avgiftar brett och bygger immunförsvar precis som skolan gör  – förutom att jag botades själv i Indien och på Cypern.

De är i det läget att de via skattsedeln måste stå ut med västs överpriser på mediciner som leder till det här: Läkemedelsindustrin sponsrar vården med över 700 miljoner – DN.SE  plus att de måste ta av sparkapital, låna upp pengar, sälja bilen eller belåna huset så de har råd att skaffa sig vård. De som inte har råd har “bara” skolan men den ger samma resultat men det tar lite längre tid.

Det problemet kan inte hånas bort via TV4. Det måste lösas, kan inte debatteras bort.

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.