Varför är vår kultur så sjuk?

Klicka

Emelie berättar nåt många inom UMS själva har varit med om. De klassas som psykiskt sjuka men i verkligheten är de fysiskt jättesjuka.

När de klassats som psyksjuka ger det omgivningen klartecken att börja misshandla dem ordentligt.

DET är en kulturell fråga som förbryllar mig på samma sätt som jag blev ställd då en som vägde 28 kilo ville ha min hjälp att åka till Indien, jag var tveksam om hon ens skulle klara av att flyga, och hon sa:
– Det är bättre att jag dör ombord eller i Indien än här, och stannar jag kommer jag garanterat inte att överleva en vinter till. Åker jag har jag en chans!

Vi har medborgare i vårt land som säger så här:

En av många som inte har fått nån som helst hjälp på 45 år, som bor inom “den humanitära stormakten” och som håller sig med kanske världens dyraste sjukvård som måste / kan kapas av en författare.

När jag var i 20-årsåldern träffade jag en jämnårig på mentalsjukhuset Långbro där jag vakade på nätterna då jag pluggade. Vi satt ofta och pratade, och hon berättade att hon hade varit i nåt hundratal fosterhem. En natt sa hon:
– Jag tycker att du ska bli fosterförälder för sämre än de jag haft kan du inte bli.

Det blev jag, under några år, och de är alla +50 nu därför att de var 15-16 år gamla då jag var 22-25 år, och om den här tiden skrev jag en bok kallad “Älska lagom”.

Medlemmarna i UMS har väl inte sagt direkt att; “Jag tycker att du ska bli doktor för sämre än de jag haft kan du aldrig bli”, men inte långt ifrån.

Än en gång har jag gett mig in i ett gebit där man bara behöver le, vara snäll, vänlig, lyhörd, hjälpsam, samt att man bör vara duktig på att leta rätt på korrekt material, så kan man kapa den humanitära stormaktens verksamhet, igen.

Konkurrensen är ju försvinnande liten eftersom det saknas genuin snällhet, lyhördhet samt hjälpsamhet inom den etablerade.

Men det betyder inte att det inte är helt sinnessjukt att man kan kapa den humanitära stormakens domäner, sno deras patienter, och ge dem asiatisk välfungerande vård.

De kommer till UMS som uppsvullna vrak, och efter några månader är de pigga som få.

Svensk sjukvård nu sämst i Europa :: Bakom kulisserna
Vi vet att pengarna går till läkemedelsbolagen och studerar man NKS – Nya Karros – byggnation blir man mörkrädd…

När det gäller skattebetalarnas utgift för mediciner blir man än mer mörkrädd därför att ett och samma piller i väst kan kosta hundra gånger mer än vad det gör i t.ex. Indien.

Det är fullt möjligt att se att skattekistorna plundras
På en vårdavdelning där det borde jobba tjugo arbetar två, ihjäl sig. Det finns inga resurser, och ju mer av den varan man ger sektorn desto mer rinner iväg dit pengarna inte ska.

När de  “psyksjuka” får verktyg att utreda sig själva – för det är det ändå ingen som gör –  får man i 10 fall av 10 fram varför de är sjuka, och det kan se ut så här:

 

 

 

 

 

 

Vad gör vi i skolan?
Vi slår ner inflammationer, svamp, bakterier samt virus brett. Skolmedicinen anser att inget biter på virus alls, och att blodet är sterilt – får stå för den.
En ny studie visar att mikrober i passiv och aktiv form kan finnas i mänskligt blod. Forskarnas fynd av bakterier i blodet går emot den allmänna uppfattningen inom läkevetenskapen att blod är sterilt.
Läs mer

Vi skickar biologiskt material till USA och Tyskland
Alla måste plugga symtomlistor, men det orkar man efter kurs 1+2, och letandet börjar först i kurs 3.

Jag gör som jag brukar; kapar ett gebit av den humanitära stormakten, utreder hela frågan, skriver om det och den första boken är nu ute.
Den innehåller metoderna för att slå ner hjärndimma så man kan tänka igen.


Som det ser ut lär det ju bli minst tio böcker

Nästa kommer att handla om de som är mögelsjuka; 1,7 miljoner svenskar…  som idag får antidepp och psykofarmaka eller bara sitter hemma och gråter utan.

En av mina bästa vänner valde alltid att gå till veterinären
I skolan har vi 2030 inskrivna som har valt att följa efter i mina fotspår. Jag blev själv botad i Asien, och jag hade parasiter och aluminiumförgiftning. I Sverige erbjöds jag insomningstabletter samt stavgång och läkarsamtal.

Än har ingen kunnat snacka omkull parasiter
Det går inte att söva dem heller, och stavgång leder till svår yrsel, i vart fall fick jag det, vilket är logiskt eftersom en aluminiumförgiftning ger en inflammerad hjärna.

Det är inte mitt bekymmer heller om folk säger:
– Vård? Jag har valt en databas, och en författare…  för jag är jättesjuk!

Den humanitära stormakten däremot borde vrida sig i skuldkänslor.

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.