Skip to main content

P4 Göteborg kan höra av sig till UMS

Vi har medlemmar som är villiga att tala ut i media. Jag själv är utomlands och inte speciellt tillgänglig men det finns livs levande människor som har varit igenom programmet, och som både kan och vill. Vi är nu 2025 inskrivna i skolan varför det fattas 198 000 ungefär som inte har hittat hit ännu. De har det så här:

Klicka

“Återkommande värk i kroppen, hjärndimma som gör det svårt att fokusera och utmattning som leder till sängliggande i flera dagar.” Läs mer

Flera medlemmar har berättat att de sagt till sina läkare att i botten är det en inflammation i hjärnan, och starten är alltid en apart virusinfektion och/ eller förgiftningar, och deras läkare har googlat och sagt att de hittar ingenting.
– Nej, för de måste googla på engelska.

P4 Göteborg har fått ett pressmeddelande via TT
Det har 8-900 andra redaktioner också fått och jag antar att “alla” gör som läkarna? De googlar på svenska och hittar ingenting varför de tror att UMS är ute och cyklar då vi säger att vi har botat folk på löpande band under vårt första år.

Man vet t.ex att 95% av denna patientgrupp har mögel i systemet och vårt program slår ner mycket mögel. Man vet att det rör sig om inflammationer och vi slår ner dem brett.

Årets Runt, Hälsa och Hälsofrihet har publicerat, eller är på väg, men allmänna gammelmedia tiger som muren. Det kommer en dag då 200 000 människor kommer att vara upprörda över den saken för tillståndet är vedervärdigt.

Ingen av dem har beställt ett pressexemplar
Måste vi skriva en bok om den svenska pressen, och ge ut den på engelska, och när utländska medier ringer och frågar hur det kommer sig att Sverige tycks vara enda landet i världen, som kallar både det ena och det andra för “obotligt”, när folk har botats eller blivit mycket, mycket bättre utomlands och med utländska metoder, vad ska media svara då?

Varför meddelar man inte svårt sjuka att det finns ett handlingsprogram? Nu lär metoden ta sig fram ändå via bestsellerlistor, mun mot munmetoden, men att smälla i den här gruppen att de är helt obotliga är inte okej. En del av dem försöker ta livet av sig, vi vet inte hur många som har lyckats, när de får beskedet att de är på väg mot långvården för gott.

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.