Skip to main content

Vi ser rakt in i skiftet nu

År 1972-1975 nånting gick hela världen in i en era jag vill kalla för oligarkernas tidevarv. Man kallar fenomenet också för 1% mot de 99% på jorden. Andra kallar det hela för en fascistisk ekonomi och ett annat namn är globalisering.

Detta vanstyre kommer långsamt men säkert att blottas, och jag kan tänka mig att hela processen tar 50 år innan denna era är borta, och vi förhoppningsvis har styren som bryr sig om människor…

Men vi har kommit en bit därför att om någon på Naturvårdsverket börjat yra för bara tre år sen om giftigt vatten !!! i Sverige !!! – hade vederbörande förmodligen skickats till psyket. Jag ser allt oftare folk uppmana varandra att skaffa vattenfilter hemma, och vi rekommenderar det i skolan därför att vi har haft tillräckligt många under vårt första år som hittat sin förgiftningsrot i just dricksvattnet.

Dagens psykiatri – en vilsen diagnosmaskin
“Överläkare: Onödig medicinering och jakten på klirr i kassan slår mot patienterna.” Källa

Den artikeln i Aftonbladet visar att det finns ett motstånd hur psykiatrin används idag. Det kommer att bli svårare och svårare att klassa folk som larmar som “foliehattar” med ett stort behov av psykvård. Vi kommer helt säkert att få se fler och fler läkare som sätter ner foten, och några ur den gruppen har jag samtalat med under ett par middagar.

Idag blir det trots allt ett larm och en artikel i “Ny teknik”
Hundratusentals människor kan ha fått i sig giftiga fluortillsatser i halter som överskrider gränsvärdet. Det visar en stor kartläggning av Naturvårdsverket.

Så kallade PFAS-ämnen har läckt från brandövningsplatser till grundvattnet på flera håll i landet, vilket har lett till att många hushåll har fått förorenat dricksvatten i sina kranar. Högst halter har uppmätts i Ronneby kommun i Blekinge.

En kvinna ifrån Ronnebytrakten hyrde ett rum av mig
Via det som kallas för “face reading”, som vi lär oss i kurs 3, var det möjligt att se att hon var kraftigt förgiftad.

Vid ett besök hos frisören sa även denne att hela hennes hår var förgiftat. (Längre ner i texten kommer en symtomlista.)

Jag noterade förgiftningssymtom även i form av aggressivitet, kraftiga humörsvängningar, röriga tankar, uselt närminne och jag gissade på fluor därför att hon hade enormt fårade rynkor. Vi uppfattar rynkor som ålderstecken men de är mycket mer förgiftningstecken.

Hon var så sjuk att hon inte kunde boka biljetten själv
Jag fick hjälpa henne med det, och jag gav henne avgiftningsmat varannan dag i några veckor plus att hon drack vårt friska källvatten. Cypern anses ha Europas renaste badvatten men det är intet mot det källvatten som finns.

Tamarind används vanligen i indisk medicin
Barken och löven används för att tillverka te, som har visat sig eliminera fluor genom urinen, och man kan ha det i en gryta t.ex. om man tillsätter det strax innan man ska servera maten.

Magnesium är ett användbart tillägg eftersom det hämmar absorptionen av fluor i cellerna. Bor är känt för att vara ett effektivt sätt att detoxa fluorid. Den kan tillsättas i rent bordsvatten i små mängder av cirka 1/32 till ¼ tesked per liter.

Jod har visats sig i kliniska studier öka mängden fluor i urinen, fördriva den från kroppen som kalciumfluorid. Detta kan dock beröva dig kalcium så se till att du tar kalciumtillskott för att motverka detta problem, och tar hjälp av en avgiftningsläkare. (Vi har egna i skolan i kurs 4 avsnitt 10 har man access till dem.)

Kvinnan var väsentligt piggare då hon återvände till Sverige
Hon tackade mig för att jag hade räddat hennes liv. Hon återkom senare, fortfarande i bättre skick, trots besök i Sverige, men det slutade med att jag avbröt bekantskapen.

Jag lever i ett samhälle där privatlivet är heligt, vilket är befriande, och kvinnan la sig i mitt. Vi lever i Sverige i en pratkultur där Löfven inte kan ta hand om ligister, som trackar polis-ambulansfordon, men han erbjuder sig att lösa Nord Koreas problem.

Hon hade ljudliga synpunkter på hur jag hanterade en gammal vän, som jag känt i säkert 25 år, och hon bråkade med mig offentligt mitt i natten genom att lägga ut en lång utskällning på min FB-vägg om saken, varför jag klippte av kontakten. Hon smällde ur sig vrålskällandet 2.00 på natten, nio indisk tid på morgonen där jag befann mig, och jag raderade den röriga texten, och henne rätt snabbt.

Hon stal även ett modem som återlämnades obrukbart fyra månader senare, en elfilt stals, och hon eldade också i min soffa, utan att ersätta skadan, inte speciellt snyggt. Ladyn lånade pengar av min gamle vän, som hon aldrig betalade tillbaka, inte heller speciellt snyggt. Den blåsta individen är fortfarande en av mina bästa vänner… och det hela är ett absurt minne.

Kan man leda det skruvade beteendet till förgiftning?
Absolut! Aggressivitet, oförmågan att tänka logiskt, parat med nån form av hysteri plus den svenska vanan att lägga sig i saker man inte har med att göra och inbilla sig att man “vet” hur folk, som känt varandra snudd ett halvt liv, fungerar eller vad de gjort upp för regler – kan jag känna ingår i förgiftningsymtomen rent allmänt. Förgiftade missuppfattar också ofta precis som aktiva alk + narkomaner är kända för att göra, och de är om några just förgiftade.

Jag lärde mig väldigt mycket av historien så jag är glad för den
Om 300 000 fått i sig fluor i giftiga mängder är det kanske inte speciellt konstigt att det vimlar av bråkstakar som inte kan tänka logiskt i just Sverige? Det är ju inte bara 300 000 som fått i sig fluor för vi har också andra förgiftningar som vi jobbar dagligen med i skolan.

Fluorförgiftning är inte att leka med:
Possible Symptoms of Fluoride Poisoning
Please Note: Having one or more of these symptoms does not necessarily mean you are fluoride poisoned. This page is offered only as a guide, which can help you determine whether fluoride poisoning is a possibility. Only your doctor can diagnose and treat you.*

Arthritis – stiff, painful joints with or without swelling; painful feet in morning
Asthma – especially after showering in chlorine-filtered water
Bony, painful lumps where tendons and ligaments attach to bones. Calcifications of connective tissue on X-ray, especially with pain and reduced range of motion
Chronic fatigue syndrome (CFS) – especially if it persists when you spend time in an unfluoridated city or switch to distilled water for drinking and cooking
Cold – temperature below normal, feeling cold all the time, feeling cold soon after a hot bath or shower
Colic in bottle-fed babies or colic developing when breast-fed babies start solids or are weaned
Dental fluorosis (white or brown spots on teeth)
Diabetes – worsening symptoms
Diabetes insipidus (a kidney ailment) – excessive thirst, increased water consumption that does not relieve thirst, dry throat and irritated eyes, and frequent, dilute urine, especially at night, with normal blood sugar findings
Eyes – moving black spots (scotoma, or floaters)
Fatigue, weakness and brain fog after bathing or showering in chlorine-filtered water (similar symptoms can occur from chlorine sensitivity)
Fibromyalgia (severe muscle weakness and/or pain with extremely sore spots on various bony areas)
Food intolerances that seem to come and go
Gastrointestinal problems – irritable bowel, nausea, diarrhea without apparent cause, heartburn and upper bowel pain especially after drinking a full glass of water
Gum disease – irritated or bleeding gums despite good hygiene and diet; gums heal when you use unfluoridated toothpaste
Heart palpitations and increased heart rate without exertion
Kidney disease – worsening symptoms, kidney stones
Skin – hives, blisters, rash on stomach or back within an hour of drinking fluoridated water or after bathing or showering in chlorine-filtered water
Tea drinking – causes upset stomach, gastric pain, heart palpitations or “the jitters” similar to strong coffee
Teeth – loosening or needing to be extracted despite good hygiene and diet
Thyroid diseases – underactive (hypothyroid), overactive (hyperthyroid or Graves disease), goiter and nodules
If you suspect you may be, indeed, fluoride poisoned, we offer you a self-help protocol for immediate response to your symptoms.

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.