År 2003 hade vi en miljon mögelskadade

Det påstod Aftonbladet och att vi hade byggfusk och sjuka hus i 152 kommuner. De gick sen upp i rök, och man har inte hört så mycket om dem. (Vi har ett par skolklasser mögelskadade i skolan, och flera har varit sjuka i 15-20 år eller i hela livet.) I USA har man sett att de som har CFS – kroniskt trötthetssyndrom – har mögel i systemet. I Sverige utreder man det inte utan de får psykofarmaka, sömntabletter och terapi samt att de hånas rätt ofta och betraktas som lata.

År 2008 skrev samma tidning:
Hälften av småhusen kan vara mögliga och fuktskadade 

Hur kan en miljon mögelskadade bara försvinna…???
”Då möglet påverkar hjärnans och det centrala nervsystemets funktioner ges en mängd olika hälsoeffekter. Kronisk trötthet, humörsvängningar, minnessvårigheter, koncentrationsstörning, förvirring, hjärndimma, depression, självförtroendeförlust, svårigheter att bearbeta kriser och svåra upplevelser, svårt att finna ord och att tänka klart, oro, rädsla, socialiseringsproblem, logikstörning medföljande matematisk kunskapsförlust m.m.” Läs mer

Aha, de är omvandlade till psykärenden!
En rapport från OECD 2016 visar på en dramatisk ökning under det senaste decenniet i Sverige av unga vuxna under 25 år som lider av psykisk ohälsa och som lever på ersättning från Försäkringskassan. Den psykiska ohälsan i Sverige kostar cirka 77 miljarder kronor varje år, varav hälften består av sjukskrivningar och produktionsbortfall.
Källa


En ung kvinna som har varit sjuk hela livet, och som idag vet att mögel är hennes förgiftningsrot, och som bott hela livet i mögelhus samt gått i en skola som revs p.g.a. mögel senare, och som nu letar efter ett friskt boende, berättar:

Utdrag ur boken ”Utmattad”
”SAMMANFATTNING AV SYMTOM: Trött, dåligt minne, hjärndimma, eksem och infektioner, frekvent halsont och halsproblem, frekvent feber och feberkänsla, kronisk nästäppa, migrän och huvudvärk, extrem utmattning, koncentrationssvårigheter, stress och stressintolerans, deprimerad/ilska/humörsvängningar, magproblem/ibs, förstoppning, sömnsvårigheter, vikt- problem, extrema svettningar, dålig hy, synproblem, reproduktiva obalanser/hormonella obalanser, sköld- körtelproblem som inte syns i prover, infekterat nervsystem, ljus- och ljudkänslig.

DIAGNOSER: Candida, adhd, autismspektrum, överrörlighet, me/cfs, matintoleranser, kemikalie- och tillsatsintoleranser, för hög koppar (kopparförgiftning), fibromyalgi.

När jag läser endast, de av läkare satta, diagnoserna förstår jag på djupet varför denna kvinna hoppade rakt in i skolans program. Kanske efter det att hon läst vad mina vänner hade sagt om min egen förvandling?

Hon har absolut ingenting att förlora, och äta och dricka måste hon ändå.”

Boken hittar du bland annat hos Bokus, och den tar dig ur hjärndimman. Är du själv mögelskadad kan du kontakta mig eftersom vi ska skriva en antologi om de mögelsjuka.

Hur kan det bli så, och varför sticker Sverige ut?
Läkemedelsbolagen har ett fast grepp om läkarutbildningen, och därmed om läkarna, och det finns inga pengar att tjäna på mögelbot.

Det har förnekats länge, men nu i år har mediabolag som SvR med flera tagit i frågan. Läkare presterade sämre än undersköterskor och det är givet om de inte utbildas i annat än pillerförskrivningar. Vi har fått svaga läkare, osäkra, och som gömmer dessa tillkortakommanden inte sällan bakom arrogans.

Sverige är feminismens Saudi
Alla män ska lära sig dammsuga, diska, och göra det hembiträdena förr tog ansvar för, och kolla husgrunder gör ingen idag. Det var förr männens ansvar. Det förnekas väl inte direkt men konsekvenser av feminism vill ingen se alls eller den viftas bort.

Vi har utbildat enorma mängder KB-terapeuter
Överallt trummar de in; socialt, psykiskt… Man försörjer en hel bransch med klienter, hjälpindustrin är som en ständigt växande elefant, och jag har stött på en som kände till att deras insatser inte biter alls på ”utmattning”.

Ändå hade hon inga problem att fakturera Landstinget
Att folk, ifrån socialgrupp 1+2, skulle kunna vara kriminella förnekas fullständigt, och därför är kontrollen av dessa grupper minimal eller existerar inte alls. Vet man om att ens insatser inte hjälper, och ändå fakturerar Landstinget, bör det vara grovt bedrägeri då det dessutom upprepas vecka ut och vecka in.

Korruptionen inom byggbranschen är uppenbarligen grotesk
Kostnaden för att byta en dörr på Nya Karolinska: 1,2 miljoner … En arkitekt med stor insyn sa mig att många av de bostadsrätter som uppförs kommer inte att hålla ens i 25 år därför att de är fuskbyggda.
– Folk kommer inte ens kunna betala av sina lån innan husen måste rivas, och inte minst av mögelskäl, sa han och det störde honom så pass att han sagt upp sig och ämnade arbeta med annat.

Bygghandeln har via TV-program fått en hel befolkning att ytrenovera själva och man har talat om Martin Timell-effekten d.v.s. felbyggda kök och badrum blir inte sällan resultatet.

Media är inte den tredje statsmakten längre, utan håller de som de borde granska om ryggen, och unga vuxna är mer indoktrinerade och hjärntvättade i politiska spörsmål via skolan än de har fått lära sig praktiskt kunnande.

Attraktionslagen måtte ha aktiverats
Bokförlagen importerade enorma mängder amerikanska böcker som ”uppfann”  psykiska och sociala problem över en natt. Plötsligt var ”alla” pappor incestfäder, varje arbetsplats bestod bara av sexuellt trakasserande män, alla familjer var som i ett trollslag dysfunktionella.

Man talar i Asien ofta om att väst saknar hållbara värderingar, och mögelfrågan är väl ett bra exempel på det.

Man kan inte trolla eller snacka bort mögel
En barnunge kan räkna ut att bubblan spricker, förr eller senare. Sverige kommer att framstå internationellt  som ett fullständigt dårhus som svek alla sina medborgare och de sjuka svårt.

För de biljarder allt detta kostar skulle vi kunna bygga riktiga hus, bota de drabbade, och ge unga kunskaper och inte bara ha en propagandamaskin till pratskola.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *