Tomas Tengby

En medlem meddelade mig att Tomas Tengby lever i den gamla energin, och det lär vi inte kunna gör något åt. Tomas Tengby talar snart för helt döva öron.

Jag själv var hårt ansatt, moraliskt sett, för ett par år sedan därför att en barndomsvän, som gett mig mer än lovligt med trubbel i 40 år, insjuknade i en trippelcancer och av den typ jag vet att man fixar i bland annat Indien.

Jag kom fram till att man får nog betrakta mig som mördare
Om jag inte sa nåt, varför jag sa till vederbörandes ena barn, och det ledde givetvis inte till att den sjuke slet bort alla de behandlingar väst sätter in, och som leder till att man dör.

Alltså dog personen, men jag klarade mig moraliskt sett, eftersom jag sa till. Ser vi fem år ? framåt lär väl ingen ligga och dö av cancerbehandlingarnas kemikalier. Man kommer gissningsvis undra också hur nån ens kunde hylla en metod alla dör av.

Tomas Tengby lär inte kunna stoppa Gregg Braden på sikt
Bland annat för att överlevnadsinstinkten är en av de starkaste vi har. Den ligger bakom att skolan igår fick den 2000:e individen som skrev in sig. Databasen är stark, och klarar de 198 000 som ännu inte har hittat oss och kurs 1, som får en att kunna tänka igen, är gratis.

Artikeln fortsätter under filmen

TT skickade ut info, om att vi botar “utmattade” på löpande band, och att metoden nu finns i bokform, till 7-800 redaktioner, och ingen av dem har beställt ett pressexemplar men boken ligger ändå tvåa på bestsellerlistan i sin genre.

För bara två år sen är jag tveksam om den ens sålt i ett exemplar
Just för att gammelmedia, utom ett gäng vecko- och månadsmagasin som tagit i den, valt att tiga. Nu är vi snart där att folk tänker att om gammelmedia tiger, ja då måste vi kolla in detta nya ordentligt! Det blir som högsta betyg!

Vad kan vi lära av det?
Det går inte att stoppa ett paradigmskifte! Ett sånt initieras aldrig av “eliten”, utan skjuter upp underifrån, men får alltid revolterande högutbildade med sig i den första vågen.

Nu kom en rapport om att ett helt nytt system är på väg, som gör alla arroganta doktorer arbetslösa, därför att systemet kan ställa bättre diagnoser.

Min egen företagsläkare var synbart glad då jag meddelade att jag skulle söka vård i Asien.

Han hade sett folk bli botade där, och han sa att “jag förstår inte hur de gör, men det fungerar uppenbarligen”. Han har en sportmössa att få bibehålla sitt jobb som läkare om han går framtidens omskolningskurser från den nuvarande ordningen att trycka ner symtom över till att bota.

Det räcker med att detta nya system de presenterar kan läsa av mögel och parasiter så är skiftet klart – ingen mer lär ödsla tid på läkare som hummar om att man är psykiskt sjuk om man dillar om att man tror sig ha mögel – parasiter.

Jag har lyssnat på en mycket smart energikille, som berättar för oss vad som kommer att hända framöver, rent energimässigt, och det kan gå fort.

Allt är energi, också Tomas Tengby.

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

2 kommentarer till “Tomas Tengby”

  1. Just cancer är så oerhört stigmatiserat i vårt samhälle vilket gör det dels till det område där det är svårast att nå fram med alternativ och dels till att det är tabu att ens föreslå det. Istället för att se det som en sjukdom/obalans som vilken som så betraktas det som något onåbart, oförklarligt och obotbart och därmed har både patient och läkare undermedvetet gett upp redan från början. Hur makaber och tortyrlik behandlingen än är så blir all form av överlevnad, oberoende av hur kort den är, därmed en framgång. Det hela är mycket anmärkningsvärt och väldigt sorgligt när det finns så mycket mer kvalitativ läkning att få.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.