“The Dark Age”

Vi har en medlem som har sökt ett stort svenskt sjukhus, och med sig hade hon bilder på de parasiter som nu lämnar hennes kropp.

Hon hade sparat dem i en burk i kylen men de hade ruttnat, och gissningsvis trodde hon att bilderna skulle räcka.
– Icke, sa Nicke.
– Du har ingen infektion, inga parasiter, sa Det Stora Sjukhuset utan att undersöka saken.

Jag själv kom till samma men jag hade med mig labbsvar från norra Cypern som angav att jag hade parasiter. Prover togs på norra Cypern klockan 8.00 och sjukhuset ringde 14.00. Det Stora Sjukhuset tog egna och efter tre veckor konstaterades att jag hade visst parasiter. Mitt tillstånd (skitsjuk) var inte arbetsrelaterat, och de jag hade kan man ha i tio år innan de börjar krypa ut så man ser dem på huden.

Klicka!

Nu har vår medlem redan kontakt med asiatiska läkare, som anser att hon har “Liver fluke parasites”, och den troliga smittkällan är insjöfisk i barndomen.

Kvinnan har varit sjuk mycket länge
Mycket tid har gått åt till psykologutredningar, psyktester, samtal osv. Den senaste psykologen konstaterade att hennes symtom stämmer inte med någon psyksjukdom, och avslutade.

Kvinnan började i skolans program
Och vips började de trilla ut ur henne… Prognosen är kanon för nu har hon nog ÄNTLIGEN hittat rotorsaken till varför hennes kropp har varit totalt sönderstressad.

Samtidigt som jag lyssnade på vår medlem via min chat strölyssnade jag på en som jobbar med energier, och som sa att vi befinner oss i samma energier som under “The Dark Age” och värst blir det 2018-2019, och sen släpper det. Jag hajade till därför att det känns nästan så.

Ska jag behöva uppmana medlemmarna att åka på semester till norra Cypern och lämna prover här? En vanlig standardhälsoundersökning kostar runt 300:- och då ingår i allmänhet parasitutredning i den. Samma hälsoundersökning, men väsentligt mindre omfattande, kostar runt 3000:- hos privatläkare i Sverige. VC gör inga såna alls.

I USA har proppen dock gått:

CDC – Parasites – Neglected Parasitic Infections (NPIs) in the United …

CDC warns of common parasites plaguing millions in U.S. – CBS News

A Brain-Invading Parasite Is Believed to Be Spreading Because of …

Så här ser det ut i Sverige anno 2017:

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.