Snart kommer skolans första bok

Redaktören har tummat på provexemplaret…
Förutom att Charlotta Rexmark, ifrån Överlevnadsguiden, är kompetent avseende det svenska språket är hon rolig att jobba med. (Boken är också granskad av en vårdlärare.)

Jag har haft en sån redaktör förr, Margareta Hjort, änka efter konstnären Bror Hjort, och som var min redaktör för “Älska lagom“. Margareta avled, strax efter det att sista punkten var präntad, i cancer.

Vi har lagt oss så lågt vi kan, och den ska inte gå över hundralappen, och jag är helt säker på att nya medlemmar får det väsentligt lättare nu när kurs 1 finns i bokform.

Gamla medlemmar lär bli glada
En del av dem talar ut i boken, och sista delen tillägnas alla de fantastiska kvinnor som har stapplat in i skolan sen 27 juli 2016 och som efter 5-10-12 månader har joggat ur den.

Här har vi en:

 

Jag startade UMS för att jag blev upprörd över hur “utmattade” hanteras i Sverige därför att jag också förstod att de metoder som används gör oss bara sjukare, och ingen kan bli frisk av stavgång, KBT, lyckopiller, osv. Jag själv är botad i Asien.

Denna min upprördhet är nedkokad på de sista 20 sidorna som också är UMS nu utslängda brandfackla.

Det insåg jag också 2016 att vi måste bli många, hundratals, som gått från tillståndet att man knappt får på sig jackan över till återgång i arbete för att vi ska kunna vända tankbåten hemma.

Det gamla gardet har bett mig fokusera på förgiftningar
Kvinnan som talar ut ovan har också berättat att då hon gav sig på sina parasiter släppte de enorma mängder toxin. Om jag minns rätt föll hon två gånger under den processen.

I ett normalt land ligger man på sjukhus om man befinner sig i vårt tillstånd med hjärndimma, parasiter som ska ut eller koppar, och allt vad vi nu har haft i oss.

Det är så i Sverige att parasiter “finns inte”
Jag hade turen att ha med mig labbsvar från norra Cypern som angav att jag hade just parasiter. Men utan det… inbillningssjuk? Psyket! Allt man inte vet vad det är skottar man till  psyket.

Nästan inget av det vi har “finns” i Sverige varför vi vänder oss till labb i USA och Tyskland. En medlem hade fått tag på en vaken läkare nu i veckan som ansåg att hon nog har parasiter plus är förgiftad av amalgam – kvicksilver. Prover är på väg. Jag själv hade en aluminiumförgiftning.

Bokens mål är givetvis att vrida om skutan från “allt är psykiskt” över till “det kan vara mycket det här, bäst vi utreder noga” så vi slipper såna här historier i skolan och slutligen kan lägga ner den:

I USA vet man numer att man har parasiter
Myndigheterna har angett att 250 miljoner kan vara drabbade, och trots att USA har slutat förneka sitter det ändå en författarkollega till mig och informerar sina 60 000 lyssnare:

CDC warns of common parasites plaguing millions in U.S. – CBS News

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

3 kommentarer till “Snart kommer skolans första bok”

  1. Tack! Ja, skolans metoder är klockrena och vi har nu efter ett år kanonresultat så min fråga; “Kan fler än jag bli friska med samma metod?” kan idag besvaras med ett “Ja!” och nu når vi alla de som inte orkar med IT, och de är många utmattade som inte gör det har jag fått veta av många i ett år nu.

  2. SÅ fantastiskt HÄRLIGT att boken kommer ut och att du orkat dela med dig av fina erfarenheter till alla oss utmattade!!! Själv har jag inte varit så aktiv på FB eftersom det tagit all tid och ork att bli frisk och samtidigt jobba. En utmaning som förmodligen gjort att min process, att bli helt frisk, tar lite längre tid. Men åh vad alla råd och Guldmjölken hjälper ? Du är fantastisk med ditt varma engagemang Lena! ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.