Skip to main content

Mögel göms ofta undan som “psykisk sjukdom”

En medlem berättar:

” Jag har äntligen “hittat” men också accepterat min rot. Min största rot är mögel, sjuka hus. Jag har spårat tillbaka i tiden och prickat in hela min sjukdomshistoria (17 år) till samband med boende i fuktskadade hus.

Från att jag var 1 års ålder bodde vi i en lägenhet som frekvent fick fuktskada i badrummet. Min bror “fick” asperger och jag blev riktigt förändrad och sjuk vid 10-12 års ålder. Jag hade mycket magproblem som liten, INNAN jag blev sjuk.

SAMT att skolan jag gick på klass 1-9 var mögelskadad (jag läste i år i tidningen att de har rivit hela byggnaden) mina föräldrar skildes när jag var ca 14-15 och vi flyttade med mamma till en lägenhet som efter ett tag fick fuktskada i badrummet.

De som köpte vår gamla lgh hörde av sig; sade det är mögel i badrum och alla sovrum
Vi bodde några år i den nya fuktskadade lgh, flyttade sedan till en ny lägenhet och efter ett ag blev även där fuktskada i badrummet. sedan flyttade jag själv och bodde i en lägenhet i 2av dessa 17 år och mådde bättre, gick ner 30kg i vikt och kunde vara mer aktiv, sedan flyttade hem till mammas hus igen och blev riktigt sjuk.

Därefter flyttade jag till den lägenhet jag har nu och som vi har testat
Det är även fuktskadad med 10-100 ggr högre halter av mögel än normalt. Dessa fuktskador hanteras ju inte optimalt eller ens bra så mest troligt är de sjuka hus. Sök sjuka hus symptomer, eller på engelska sick building symptoms/mold exposure symptoms.

Jag “blev” sjuk vid 12 års ålder (år 2000) och har varit svårt sjuk sen dess
Då gick jag grundskolan och skulle börja högstadiet. Jag blev mer och mer trött och fick problem med minnet. Vi sökte hjälp och doktor gav järntillskott. Jag blev bara sämre och sämre. Utmattad, utbränd och väldigt dåligt minne. Vi sökte hjälp, skickades till BUP (barn och ungdomspsykiatri) fick diagnos depression och fick medicinering.

Tung medicinering, antidepressiva, sömnmedicin, ångestmedicin
Blev bara värre! Kunde inte vakna, kunde inte gå i skolan. De sade att jag var skoltrött. Jag fick väldigt mycket infektioner. Allt från psoriasis på hela kroppen, halsfluss varje månad, herpes. Jag avslutade klass 9 med godkänt i endast 3 ämnen(!!!) från att haft toppbetyg fram till klass 6-7.

Klarade inte av att börja gymnasiet fast jag provade flera olika skolor (om det nu var intresset som försvagats) men klarade inte det.

Jag var så utbränd och utmattad
Som en sönderbränd lampa. Vid en tid på den tredje lägenheten så sov jag 23h/dygn i flera månader pga svår utmattning. Fick olika diagnoser från psykiatrin som social fobi och inre depression. Säsongsdepression. Medicinering.

Vi sökte hjälp igen
Fick lång neuropsykiatrisk utredning och diagnos adhd vid ålder 19. Började behandlas med amfetamin. Blev sämre efter en period, med massa biverkningar från de här medicinerna som jag fått under åren. Jag har aldrig fått chansen att läka och komma ut i jobb t.ex.

Jag slutade självmant alla mediciner på en gång pga ingen förbättring och less på biverkningar. Började söka alternativa lösningar men som inte heller hjälpte utan kostade bara pengar. Fick tips år 2015 att kolla borrelia, vilket jag gjorde hos en privat medicinsk analytiker som gjorde mörkfältsundersökning i mikroskop och hittade borrelia. Sveriges blodprover och ryggmärgsprov (med biverkningar!) hittade inte detta.

Jag skickade även prover till en välkänd lab i Tyskland där prover kom tillbaka positivt
Behandlade mig med erkända naturmedel mot borrelia, blev lite bättre men inte alls mycket eller permanent. Hittade till utmattningsskolan i slutet av 2016. Började kurs 1 i Utmattningsskolan, och det var min vändning!

Jag fick från vården utredning på smärtklinik i år 2017 för diagnos me/cfs samt fibromyalgi. Men det finns ingen behandling. Jag har med hjälp av skolans metoder och rekommendationer blivit mycket bättre. Samt hittat min förgiftningsrot!!!

Min dotter är tre år och påvisar småningom liknande magproblem som jag hade i början
Vi har besökt akuten flera gånger, samt pga symptomer även skickats på utredning för NEUROPSYKIATRISK DIAGNOS. vi har kommit så långt att vi kommer att flytta från den här “favoritplatsen” och knappt ta med oss någonting alls. Det svåra blir att hitta ett friskare boende.

SAMMANFATTNING AV SYMPTOM: Trött, Dåligt minne, Hjärndimma, Eksem och infektioner, Frekvent halsont och halsproblem, Frekvent feber och feberkänsla, Kronisk nästäppa, Migrän och huvudvärk, Extrem utmattning, Koncentrationssvårigheter, Stress och stressintålerans, Deprimerad/ilska/humörsvängningar, Magproblem/ibs, Förstoppning, Sömnsvårigheter, Viktproblem, Extrema svettningar, Dålig hy, Synproblem, Reproduktiva obalanser/Hormonella obalanser, Sköldkörtelproblem som ej syns i prover, Borrelia, Infekterad nervsystem, Ljus och ljud känslig,

DIAGNOSER: Candida, adhd, autism spektrum, överrörlighet, me/cfs, matintoleranser, kemikalie och tillsatsintoleranser, för hög koppar(kopparförgiftning), fibromyalgi”

 


Kroppen binder in gifter i fettceller
Medlemmen gick ner 30 kilo då hon bodde i ett friskt hus, och den typiska reaktionen att kroppen snabbt skapar fettceller, för att binda in gifter, gömmer man också undan och påstår att folk ska äta bättre, motionera. Du kan aldrig nånsin motionera bort mögel ur kroppen.

I 152 kommuner har vi drabbade som springer hos psykologer, kuratorer, får psykmediciner, tvingas motionera, bantar, och jagas av Försäkringskassan, med mera.

Husen som gör en miljon sjuka 
Stor undersökning i Aftonbladet visar: byggfusk och sjuka hus i 152 kommuner

Att leva med fuktproblem och mögelskador – här är era erfarenheter

 

OBS!

Är du intresserad av att veta mer ska du googla på engelska
Vad vi kan se i Utmattningsskolan förnekas alltid de grundläggande orsakerna till varför människor är “utmattade”.  Det är därför helt nödvändigt att söka sig utomlands om man vill veta mer.

 

 

 

 

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Ett svar på ”Mögel göms ofta undan som “psykisk sjukdom””

  1. Hej! Din berättelse, helt ofattbar. Vilken berättelse! Kriya på dig! hoppas Du hittar rätt väg snart när du vet så mycket och med din egen forskning. Helt absurd att mata med olika mediciner för fel symptom. Ta hand om din dotter! att hon ska drabba samma situation.
    MVH
    RT

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.