Den gamla energin råder i många ME/CFS-grupper

Det börjar bli mer regel än undantag att FB-grupper slänger ut folk om de nämner Utmattningsskolan, och i vissa fall behöver man inte ens ha skrivit nåt alls. Man åker ut om man är medlem hos oss.

Men det är den gamla energin och en helt ny är på väg in även till Sverige
De grupper på FB som straffar människor om de är med i Utmattningsskolan kommer att självdö på sikt. Därför att den nya energin förespråkar nätverkande, samarbete, fred, öppenhet och frihet och inte sektbildning, krig, instängdhet, isolering och ofrihet.

Utmattningsskolans medlemmar får vara med i vilka grupper de vill
Det torde tillhöra var och ens privatliv, och det har inte jag med att göra vad folk gör privat på sin fritid eller ens på “skoltid”.

Det händer minst en gång om dagen att medlemmar skriver glatt om grupper de är med i på nätet som är specialiserade på allt ifrån ätbara växter till Databas ME/CFS. Inne i skolans lektioner drar vi länk till andra grupper samt att en hel drös läkare talar ut via video. Vi isolerar ingen.

Skolan är inget regemente
Vi är helt i avsaknad av “säkerhetspoliser” som springer omkring och ger folk örfilar om de inte tänker exakt som jag själv gör.

Skolan tar aldrig bort nåt alls – skolan lägger bara till. Det är däremot viktigt att man får i sig de livsmedel samt metoder vi lutar oss mot för att slå ner inflammationen.

Det är en hel kedja, där varje länk har betydelse, och det brukar ta folk allt ifrån en vecka till sex månader för att bli av med hjärndimman. Det är den som gör så att man inte kan minnas, inte kan läsa, inte kan fungera, inte kan motionera.

Vi har många medlemmar som har talat ut om sina framavsnitt 
Men det betyder inte att man är livegen av skolan. Man behöver inte plikta med sin frihet på livstid för att få hjälp via skolans program. Hjälpen är inte villkorad alls, och man förvandlas inte till ett styggt barn om man går med även i andra grupper.


Vi kommer alltid att luta oss mot dels en 5000 år gammal indisk läkekonst, och modern forskning.

Vi kommer aldrig att ägna oss åt hjärntvätt eller indoktrinering som ofta är isoleringens dolda agenda.

Utmattningsskolan kommer aldrig att bli en sekt.

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Ett svar på ”Den gamla energin råder i många ME/CFS-grupper”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.