Ännu en förtryckt svenska befriad

Förtryck är tillstånd där en starkare part orättvist utövar sin makt på en svagare part.

Anna började i skolan i augusti 2016, och hade då varit mycket sjuk i många, många år och på slutet hade hon kraftiga andningsproblem.

Hon gjorde som den mönstermedlem  jag tidigare har skrivit om nämligen gav järnet. I går talade jag med en via Skype, och som har varit sjuk i femton år, som också har goda chanser att klara sig just för att hon har gjort skolan till sitt jobb.

Det första man måste göra är att inse det mycket logiska att man är förgiftad och att ens “utmattning” är fysisk, och inte psykisk som precis “alla” runt en hävdar. De flesta vet det redan, för de känner det, och mötet med skolan blir då som att “hitta hem”.

I skolan avgiftar vi brett, och i kurs 4 får man access till indiska läkare som är avgiftningsspecialister, och de som har råd kan åka ner till Indien i förslagsvis tre veckor, och det gjorde Anna.

Då slår vi alltså över från den breda avgiftningen man ska ha i botten, och övergår till individuell behandling.

 

Anna kom till sitt hem i Sverige idag som en ny människa
Hennes förgiftningsrot var metaller, och i botten på den sörjan ligger en vaccinering mot svininfluensa.

Nu går Anna, och alla andra, mot bättre tider därför att Sverige har börjar erkänna förgiftningarna, och det kommer att hjälpa de sjuka stort eftersom de förhoppningsvis kommer att få förgiftningsutredningar i framtiden istället för psykutredningar.

Jag bara hoppas på att inte tusentals hinner utförsäkras och hamna på gatan med hjärndimma innan.

Jag använde ordet förtryck i artikeln därför att det är precis vad det är
När man är förgiftad fungerar inte närminnet, därför att man har en inflammation i hjärnan, och det innebär att man är extremt svag, och kan knappt reda sig.

Man har inget att sätta emot skrönan som går ut på att man skulle vara stressad av sitt jobb eller att det är nåt fel i ens privatliv eller att man är psyksjuk. Många utsätts dessutom för dubbelförgiftning eftersom man häller psykofarmaka över en redan förgiftad lever.

Redan efter tre, fyra månader via skolans breda avgiftning får man tillbaka minnet

Vi kommer att få ett genombrott
Livsmedelsverket har börjat utreda kopparförgiftade – de är så stressade att de knappt kan sitta still – och Läkemedesverket har börjat ta i sånt som gjorde Anna så sjuk i så många år. Många i skolan har varit sjuka i tio, femton år och behandlats mot “psykiska besvär” lika länge.Anna har en bra svensk läkare
Den doktorn kommer att bli förvånad över förvandlingen för Anna ser 20 år yngre ut nu vilket sker med de flesta eftersom man får “hårda” rynkor i ansiktet av metaller.

De flesta läkare i Sverige – som har kommit i kontakt med skolan – gillar vad de ser
De är bakbundna, kan inget göra, måste följa Socialstyrelsens instruktioner, och avgiftning ingår inte i deras utbildning, så i nuläget står hundratusentals förgiftade människor helt utan nån som helst vård nationellt.

Vi ser fram emot bättre tider!

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.