Nu har vi fått egna läkare

Jag är rätt nyligen åter ifrån en resa till Indien, där jag blev botad ifrån “utmattningssyndrom”, och som i verkligheten var en aluminiumförgiftning samt parasiter. De tar sig ofta in i systemet då man är förgiftad av t.ex. tungmetaller. I skolan är den vanligaste förgiftningen i dagsläget uran.

Utmattningsskolan har nu ett avtal med ett sjukhus
I kurs 3, avsnitt 10, får man access via Skype till dessa specialister på avgiftning, och skälet är att kurs 1-3 är förberedande och en bred avgiftning. Den kan vi lika bra göra hemma och själva. Skolan levererar också synbara resultat.

Man mejlar sina provsvar, sin symtomlista och en av de 20 läkarna ringer upp, och samtalet varar runt en halvtimme.

Då är de hörbart pålästa på just den individens symtomlista därför att arrogans saknas i den indiska kulturen. Man har inställningen att sjuka ska ha “allt”, och all hjälp de kan få eftersom de är maktlösa utan hjälp.


Eftersom Utmattningsskolan är en non-profit-tjänst fick jag sätta priset själv
Jag satte priset till 200:- per konsultation, och efter Skypesamtalet får patienten en diet- och indisk medicinlista, och vissa indiska mediciner kan postas.

Skolan har också en egen skolgård – en FB-grupp – för de som vill anlita läkarna.

Vi har också möjlighet att åka ner med grupprabatter,  och i skrivandets stund har vi en sjuk kvinna nere på sjukhuset och fler är på väg. En kvinna håller på nu och säljer sin bil för att få råd att åka ner.

Kan man då garantera att man blir frisk?
I skolan finns 2300 individer, och de  som har uran-koppar-aluminium- beryllium- bly- arsenik-tennförgiftningar  klarar de rutinmässigt. Vi kan inte lova men ett stort och utrett hopp finns, Läs mer.

Kerala i Indien har en rätt stor hälsoturism
När jag själv var inlagd i fem veckor såg jag med egna ögon hur “västerländska vrak” kom in, och skrevs ut fem veckor senare, och såg allmänt 20 år yngre ut.

Tungmetallförgiftningar ger väldigt många “hårda” rynkor vilket vi lär oss i kurs 3 hur man spårar vissa förgiftningar bara genom att se i sitt ansikte.

Jag själv såg ut som 75 år
Nu gissar folk på 48-50, och jag är född 1953, och omgivningen brukar få en chock över ens förändring men det säger sig självt att det är ett helvete för kroppen att vara förgiftad.

De som har kopparförgiftningar har det mycket tufft för har man den blir man så stressad att man knappt kan sitta still.

Många medlemmar är pressade och stressade av våra myndigheter
Regeringen är tydligen irriterad över att denna grupp aldrig blir friska. De kan inte bli det utan avgiftning, och därför åkte jag ner till Indien, och sydde ihop avtalet med läkarna.

Våra medlemmar går till läkare i Sverige men de är bakbundna

Tungmetallförgiftningar “finns inte” i Sverige, och inte heller i läkarnas utbildning, och därför kan de heller inte göra nåt mer än att skriva ut antidepressiva medel, som inte hjälper.

Och nu när tungmetallförgiftade inte blir friska i Sverige ska man ta hårdare tag 

Klicka..

Det lär inte hjälpa, men det lär plåga många, och självmorden lär öka.

Som förgiftad känner man att nåt är kardinalfel, men man blir helt desperat när man inte hittar nån väg ut, och de metoder som används i Sverige blir man i allmänhet sjukare av.

Jag kan inte se nåt annat än att “den humanitära stormakten” gör bort sig internationellt så det dånar om det om man tror att man kan bota uranförgiftningar med “hårdare tag”.

Speciellt som det är ganska lätt att bli av med aluminiumförgiftning t.ex. som jag själv hade.

Eftersom man har hittat aluminium (och uran) i det svenska regnvattnet avgiftar vi aluminium brett och kollektivt i kurs 3, och skolans metod tar brett väldigt mycket men de som fortfarande är sjuka i kurs 3 avsnitt 10 kan numera skaffa sig en egen privatläkare, som kan avgiftning, och vi är många i skolan som är djupt tacksamma för denna möjlighet som nu har öppnats för oss.

Utmattningsskolan är inget annat än ett försök, som slagit väl ut, att härma mitt eget tillfrisknande.

Delvis publicerat även i Utmattads domän.

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

7 kommentarer till “Nu har vi fått egna läkare”

  1. Du ska vara klar med kurs 4, i sista steget dvs steg 10 ligger access till läkarna. Vi har 15% rabatt i november 2017. Vi har en egen skolgård för detta där all info finns.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.