Är du en skrikig, feg person som flyr?

Jag tar en tändare, sätter fyr på den under din handflata, och du skriker som en blådåre och flyr.

Är du då en skrikig person som är feg och flyr?
Du kanske klappar till mig? Är du då en skrikig person som till råga på allt är aggressiv?

Jadå, det kan finnas yttre orsaker till att vi blir stressade, och Sverige är ett extremt stressigt samhälle om vi tänker på Stockholm t.ex. Socialt är Sverige mellan varven helt galet – så visst kan man stressas av “yttre orsaker”.

Klicka på bilden

Men hur du reagerar; om du flyr eller klappar till mig beror på dina hormoner och hur lite eller mycket förgiftad du är.

I skolan har vi en rolig kurs kallad “Lär känna dig själv igen” – vem är du bakom symtomen?

De som gått den har lättast att reda ut i sig själva vad som är deras personlighet, och vad som bara är symtom.

Det är mycket lätt att göra sina symtom till sin personlighet!
– Jag är en sån som skriker och flyr…

 

Vi kan se framför oss att en som är förgiftad av heroin skulle reagera på ett helt annat sätt än den som har amfetamin i sig, är spik nykter eller berusad, och så är det också med metallerna.

Har du en manganförgiftning i dig finns risken att du slår ihjäl mig, och har du bly i dig kan du ge dig på mig rätt rejält också men har du aluminium i dig tror jag att du flyr. Och jag, som tände på? Upp och ner i hjärnan av nåt gift uppenbarligen. Vanligt folk tuttar inte på sina medmänniskor.

Jag själv är avgiftad, vistas just nu på Cypern och i Europas renaste luft, och badvattnet är också det renaste på kontinenten, och om du sätter upp två exakt likadana händelser framför mig  kommer jag att reagera helt annorlunda än för några år sedan då min kropp var förgiftad av aluminium och parasiter.

En som har näringsbrist reagerar helt annorlunda på allt än den som har sina grundläggande behov tillgodosedda – ändå springer vi endast till psykologen eller äter psykofarmaka om det är nåt…  och får för oss att allt är “psykiskt” eller “socialt”.  Väldigt många kvinnor är förgiftade av koppar via spiraler…

Reaktioner vid överdosering eller kroniskt överskott av koppar

Klicka på bilden

Schizofreni kan i vissa fall starkt påverkas av kopparöverskott. Hög kopparhalt i håret associeras med depression, PMS, infektioner, candiasis, humörsvängningar, känslomässig obalans, inlärningssvårigheter och till och med psykos. Läs mer

Agenda 21 och 30 anger att alla ska bo i storstäder
Redan nu kallas Värmlands djupa skogar för “skräpytor”. Jag kan säga direkt att den planen kommer inte att fungera, för vi är inte arbetskraft samt konsumenter, utan människor med mycket känsliga organ.

Ett av de känsligaste vi har är hjärnan och nervsystemet.

Agenda 21+30 är skrivbordsprodukter, som inte lär hålla i verkligheten, om vi inte vill ha ett samhälle där alla är dementa och sjuka, och det vill möjligen läkemedelsbolagen – men vill vi det?

Det har länge varit superpopulärt att bo på Söder i Stockholm, som ett exempel, och det tycker möjligen “alla” utom de som studerar Stockholms luft. De vill inte bo på Söder, och springa till BUP för att ungarna anses ha ADHD. Själv anser man sig vara “glutenintolerant” trots att människan har ätit gluten i årtusenden – det är nog tungmetallresistent man är.

Sov med rosmarin för att minnas bättre

Panikattacker är järn – och B-vitaminbrist

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.