Skolan får dig att möblera om lite

Vi kör ut gifterna, och tar in syresättande växter och några som “äter” gifter – som ett exempel 
Små, men betydelsefulla åtgärder, i vårt arbete för att bli friska, och jag har noterat att då medlemmar möblerat om hemma, rivit ut mögelbadrum, lagt till en del i kosten (skolan tar aldrig bort nåt men lägger till) – och vi för in salt i miljön – så upplever nog många  nästa besök inom den svenska vården som en blandning mellan galen och njugg.
En sjuksköterska sa mig att idag har man två minuter på sig att rabbla sina symtom…

 – Hallå! Vi har hjärndimma!!!

En medlem sa mig:

 – Tänk att man får konkret hjälp på Internet!

Lotti i artikeln nämner att hon fick en macka under det första dygnet på akuten. När jag går till tandläkaren i Asien frågar de alltid rutinmässigt:
– Har du kommit ihåg att äta dig mätt nu innan?

Om man då meddelar att man glömt det får man en macka och en engångstandborste… för annars blir vi stressade, och hungriga, och kan rusa rakt ut i gatan och bli påkörda, och omsorg tjänar “alla” på vad det än gäller men det är nog som en läkare sa mig då vi startade; Sverige är ett u-land på att hjälpa sjuka.

Fler och mer resurser tycks gå åt för att göda läkemedelsindustrin, istället för att anställa personal, och skolan gör det inte medvetet men en effekt av den blir att de ofta blir utan medel ifrån oss. Vi använder uteslutande mat, och livsmedelskombinationer.
Du kan testa ett av skolans recept
När du har diarré nästa gång krossar du 6-8-10 kryddnejlikor, beroende på hur stor du är, ta en halv matsked Himalayasalt, en hel pressad liten citron eller en halv stor och häll allt i ett glas och fyll på med vatten.  Det brukar ta max 20-30 minuter så har du ingen diarré mer. På Apoteket säljs några små piller, dyrt…

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.