Bot, som kanske aldrig kommer till Sverige, någonsin?

Här nedan är en reklamfilm för en klinik, som säkert är dyr, och de säger att de har sett patienter bli mycket bättre. Det skulle förmodligen bli upplopp, de skulle i vart fall mordhotas, om de la sin anläggning i Sverige.

Som jag har påpekat förr är skolan förtjust i den här typen av verksamheter, med svindyra privatläkare, och det beror på att det oftast är den här typen av genombrottsverksamheter som sen leder till billigare massvårdslösningar.

När datorerna kom kostade en PC med 10 MB interninne ungefär 50 000:- , och det tog ett par år men sen började serietillverkningen, och då sjunker alltid priserna.

Kan dessa kliniker hitta bot har de min välsignelse, och kan de inte har x antal mycket rika människor blivit av med lite pengar, och de har råd med det. Vi andra bör tacka dem för deras insats som försökskaniner.

Vad som är mindre skojigt är att läkemedelsbolagen äter upp alla resurser
Priserna på medicin i väst visar att väst befinner sig i det som kallas för “en fascistisk ekonomi” dvs. stat och bolag samverkar, och man rånar skattebetalare, i princip.

Få protesterar därför att vi är helt  hjärntvättade med tanken att kliniker som den i filmen är fult, och statliga insatser är det enda som är bra. Den tesen spricker då man inser att sjukvården används för att tvätta pengar i plus råna.

Vad händer då “alla” pengar går till mediciner?
Då blir det som i Sverige; fullständigt kaos, därför att vi har blivit av med 100 000 vårdplatser på 25 år, och befolkningen har ökat med 20-25% under samma tid.

Vi har lägst antal sängar inom EU
De flesta känner till att nyopererade slängs ut ganska direkt. De ska klara gångprovet i korridoren.

Vi vet att vi har hemlösa som är utförsäkrade och som har cancer, osv.

Väntetiden på akuten anses vara 7 timmar men Sahlgrenska, som är på väg att gå sönder totalt enligt folk jag känner som jobbar där, är nog uppe i 30…

Vi betalar världens högsta skatter, och vi har Europas sämsta omsorgsvård. Den är obefintlig, skulle jag vilja påstå.

Sjuksköterskor har fått nog och säger upp sig.

 

 

Pengarna går ner i fel fickor
Men ingen protesterar, och om nån protesterar är det över kliniker som den i filmen eller att en privatperson, som jag själv, tar tag i frågan.

Klicka på bilden så kommer du till artikeln

Just nu är jag rätt lite utsatt för förtal
Kanske främst för att det medför konsekvenser att förtala? Rappakalja – som skrivits ute på nätet – har fram till nu bemötts ord för ord av mig. Men principiellt är det normalhanteringen i en fascistisk ekonomi att man förtalar sönder precis allt som hotar den ytterst lönsamma verksamheten för att försöka säkra upp att ingen lämnar de korrupta bolagens-statens lösningar.

I dagarna bestämde t.ex.  Socialstyrelsen att psykofarmaka är det enda som ska ges till deprimerade, och ute i världen skriver fler och fler att även den diagnosen handlar om en inflammation i hjärnan. Sjukvård har sen rätt länge tillbaka, sen vi fick högkostnadskort, varit en fråga om att göra affärer och inte att bota folk.

Det följer samma mönster jämt
Jag betalade 116:- för en trea i Fruängen för 45 år sen, fick ut 1200:- efter skatt från mitt jobb, bostadstillägg infördes, och min hyra gick snabbt upp till 680:-.  Vips, så gick halva inkomsten åt för att bo.

Nu skulle man ge barn “gratis glasögon”, och de kan väl kosta en tusenlapp eller två i nuläget, och lär dra iväg upp emot 20 000:- mycket fort, och skatterna ökar…

Därmed inte sagt att just denna klinik har hittat “svaret”, som om några år blir allmängiltigt, men vi bör lyssna på dem med helt andra öron än de normala för jag vet inga som är så “tränade” i att ha ihjäl precis allt nytt som inte är statligt som just svenskar.

Den vanligaste repliken i riket torde vara:
 – Det går inte, det har vi aldrig gjort förut!

Sanders; Trump har rätt om Big Pharma (eng text)

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.