Som barn som utsätts för dubbla budskap

Jag skrev i artikeln Du blir regelrätt lurad om hur hormonerna ger oss fel signaler, och det i sig innebär att vi lätt kan bli som små barn som utsätts för dubbla budskap; enormt förvirrade.

Det har länge varit känt att p-piller får kvinnor att välja fel partner
Luktsinnet har en viktig funktion när vi väljer en passande partner. Men forskning visar att p-piller kan få kvinnor att dofta sig fram till fel män.

En person kan lukta gott i en fräsch parfym eller en nytvättad tröja. Men här handlar det om feromoner, ämnen som kroppen utsöndrar från huden som en omedveten signal till omvärlden. 

– Det finns något i kroppslukten, ett signalvärde som vill tala om vilken genetik vi har, säger Mats Olsson, forskare vid Karolinska Institutet i Stockholm, skriver SvD – läs mer.

Jag stod i hallen en gång och stirrade på ett par bilnycklar
– Har jag en bil? Hur ser den i så fall ut? Var stå den? Då la jag ner allt vad bilar hette…

Hej Lena,
Jag skriver detta lite i förtroende då det är ngt jag inte talar om helt öppet men du får gärna ta upp det i skolan om du vill men att du då håller mig anonym.
Jag är ofta trött …. jättetrött på dagarna. För några månader sedan körde jag hem från Norrköping till Stockholm med hela familjen i bilen och somnade vid ratten – 115 km i timmen in mitträcket……. Det gick jättebra … bilar idag är fantastiska och mitträcken en underbar uppfinning men faktum är att jag kunnat döda mig själv och hela min familj och massor av andra människor på grund av min trötthet och i detta fall min arrogans eller missbedömning av styrkan av tröttheten.
Det var det första jag villa berätta – att det är en farlig sjukdom!

Själva tanken, själva grundidéen att vi människor skulle tåla kemikalier är rent vansinne
Oavsett om vi har valt fel man, och fått ett elände i 40 år eller om vi somnar vid ratten eller inte fattar om vi har en bil eller inte så är det lite för lätt, lite för lättköpt att säga att vårt mående måste ha  yttre orsaker; psykiska eller sociala.

Äktenskapet kan givetvis vara hemskt eftersom nu kemiska piller fick oss tidigt att känna fel, och en dom i rätten avseende “vållande till annans död” är givetvis ett slags social händelse men grundorsaken är inte sällan en kemisk förgiftning, mögel, tungmetaller, osv.

Brist på folk i skolan som gått i samtal, terapier, ätit psykofarmaka etc. har vi inte men inget av det har hjälpt enligt svenska forskare.

Nej, för man kan inte snacka omkull uran, prata bort parasiter eller aluminium, och jag själv t.ex. var urstressad, blir man av det, och kostsamt är det. Jag sprang ifrån en rätt ny Mac Book Air på en flygplats, betalade alltid räkningar nogsamt tre gånger eller inte alls. Vanligt folk “känner”, via hormonerna, då det är dags att vila, och det gör inte den vars hormoner är upp och ner.

Så snart parasiterna och aluminiumet var ute blev jag mitt gamla jag igen förutom att man inte minns sjukdomsåren nämnvärt. Det beror på inflammationen i hippocampus, som är bryggan över till minnesbankerna, och som sköter närminnet, och det har vi mycket lite av.

Men, vi lever i en pratkultur, och i en kultur som är helt befängd eftersom man på blodigt allvar trodde / tror att man kan odla mat i kemikalier! Samt i en kultur som föraktar kunskap och bildning, och där en professorstitel snudd kan köpas i Coop, och det betyder att all den forskning som finns ute i världen når inte ankdammen.

Vi lider dessutom av ett extremt högmod som går ut på att ingen utanför Sverige vet nånting för alla andra bor på stampade jordgolv och rider på åsnor.

Så, vill du veta mer sök på engelska.

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.