Skolan blir bok under 2017

Jag startade skolan därför att jag trodde att om jag kunde bli frisk skulle i princip alla kunna bli det – med samma metoder. Numera är jag väsentligt säkrare eftersom det kommer enormt mycket  feedback dagligen.

Många har sagt mig att en hel del sjuka är inte uppkopplade varför en bok behövs
resultat3Jag själv har en tveksamhet, och det är att vi nu använder tekniken för att förhindra att nya stressar och rusar genom kurs 1. Det kommer bara upp ett avsnitt per dygn i den första kursen.

Många av texterna är inlästa också därför att många har svårt att läsa i början. Läsförmågan återfår man då hjärndimman har lagt sig vilket tar från fem dagar till sex månader.

sverigeFörfattarcensur intresserar mig
Jag vill också utreda i verkligheten om alla grupper som sysslar med utmattning kommer att censurera även en bok, och kalla samma texter men nu mellan pärmar, för ”reklam”.

Mina tidigare tolv böcker innehåller massor med ”reklam” och min 13:e bok blir givetvis också ”reklam” för WHO t.ex. och deras internationella beskrivning av sjukdomen och för den asiatiska metoden att omhänderta hjärndimma t.ex.

De internationella organen för författare, Pennklubben t.ex., skulle nog göra stora ögon om folk börjar kalla våra böcker för ”reklam”. I normala länder skulle man nog kalla det för censur av författare. Men, vi får se, och jag ska se till att priset blir exakt detsamma för denna nya faktabok som i internetformen.

Tanken är rätt svindlande att all media plötsligt skulle börja förtiga författares texter med motiveringen att de gör ”reklam” för något; sin bok t.ex.

En författare som skriver en bok, om hur man hoppar hage och spelar kula, är okej men författaren får inte ge ut samma text på nätet för då är det ”reklam” och då ska det tystas. I nuläget är det nog så, om man får tro alla grupper som censurerar mig, och den logiken håller inte – men bör prövas.
reklam

Just nu delitar de skolans medlemmar, som ens knystar om skolan, och då är frågan om de kommer att fortsätta att delita medlemmar som skriver år 2017; ”Jag har läst en ny bok som heter Utmattningsskolan, och det är en handlingsplan!”

Det blir min första bok, efter tjugo års tystnad, och det beror mycket på att det har inte funnits så mycket att väsnas om tidigare.

Men detta ämne ligger mig väldigt varmt om hjärtat, eftersom jag är helt säker på att jag inte hade levt idag om jag hade vårdats i Sverige. Det vore direkt ansvarslöst att inte släpa hem metoden till Sverige när jag vet om att ingen har blivit frisk där och jag själv har sett 40-50 västerlänningar piggna på sig bara av den indiska metoden pancha karma.

resultat66

 

 

 

Den tidigare reklamutgivningen:

 • Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag
 • Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren
 • Botten upp (1989), Rabén & Sjögren
 • Utanför (1989), Rabén & Sjögren
 • Könskriget (1988), Rabén & Sjögren
 • Fyy 17! (1987), Rabén & Sjögren
 • Huddingegruppen: ”-norra Europas främsta narkotikaspanare-” (1986), Pseudonym – spökskriven åt Gösta Claesson, Rabén & Sjögren
 • Mordet på Törnrosa (1985), Rabén & Sjögren
 • Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia
 • Häktad på sagolika skäl (1984), Rabén & Sjögren
 • Älska lagom (1984), Rabén & Sjögren
 • Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, Rabén & Sjögren
 • Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande ”Indoktrineringskampanjen”, Gidlunds

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.