Såna här “skottar vi till psyket”

forgiftning

Förgiftningar, tungmetaller, mögel “finns inte”, de som talar om saken riskerar att “skottas till psyket”, och det påminner mig om då jag satt i rätten på 70-80-talet som lekmannadomare.

Flera gånger upplevde jag kolleger som blev helt rasande om man påstod att det fanns kriminella i Sverige. Ändå kunde vi ha en bankrånare framför oss.

Han har värk i kroppen. Svårt att röra sig. Lider av högt blodtryck, mår illa, är yr och kraftlös. Jörgen Josefsson, 68, har konstaterad metallallergi och är övertygad om att det är hans tandbryggors fel. – Jag håller på att dö av metallförgiftning. Därför vill jag ha ut dem genast, säger han förtvivlat.
Jörgen har haft tandbryggor sedan 70-talet. I fjol behövde man byta ut dem i överkäken och det var då eländet började. De nya bryggorna innehöll tungmetaller som krom, kobolt och titan.
– Jag blev gradvis allt sjukare. Men läkarna hittade inget fel på mig.Undersöktes i Polen
I desperation åkte paret till Polen där de undersöktes. Jörgen blev då övertygad om att det var den nya metallen och inget organiskt fel.
Hemma igen fick de kontakt med specialisttandvården på Halmstad lasarett. Efter åtskilliga överläggningar med vården och landstinget bestämdes att bryggorna skulle ut och att landstinget skulle betala. Därefter tycker Jörgen och hans fru Anne-Christine att ärendet bollats fram och tillbaka. Läs mer
http://www.youtube.com/watch?v=B5z_xcLYoEQ
Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.