Personalbrist ger skumma diagnoser?

cancer

Vi har en medlem som har varit “utmattad” i över 20 år, och som anser sig ligga farligt nära förlamningsstadiet. Hon ska nu söka sig till Tyskland som anses vara bäst på att spåra infektioner via blod.

I botten finns alltid aparta infektioner och/eller miljögifter men man letar aldrig efter dem, och jag vågar säga ALDRIG. Det tar förmodligen för lång tid, man saknar rutiner… men vårda nån i 20 år med antidepp har man tid med?

Det man gett henne i Sverige är antidepp, och jag börjar undra hur djup sjukvårdskrisen är? De senaste två veckorna har jag samtalat rätt mycket med en mycket erfaren sjuksköterska, som jobbar på medicin på ett stort sjukhus, och enligt henne “vill ingen jobba längre” och “hela avdelningar måste stängas för det finns inte folk”.

Det går 40-45 mellanchefer på ett sjukvårdsbiträde, och vi har mängder med folk anställda inte för att vårda utan för att prata. Det finns förmodligen inget land i hela världen som har såna enorma mängder möten, sammanträden, projekt och andra prataktiviteter. Byråkratin förefaller vara helt förödande, dessutom.

14708073_10153850040402301_5980858904194431214_oVi har en medlem som är så förgiftad av beryllium som man bara kan bli, och som också har diagnosen “utmattad” och mot alla dessa “utmattningar” ger man i allmänhet psykofarmaka.

“Gratis sjukvård” (som inte är gratis) verkar ha blivit ingen vård alls
Till mig sa man att man absolut inte kunde ge mig ett hjälpmedel – tekniskt helt omöjligt! – mellan mina nio operationer i kraniet, och jag for till Indien, gick in på första bästa klinik, fick mitt hjälpmedel och betalade 500 sek. De ville uppenbarligen spara pengar i Sverige…  på mig som har betalat minst 20-30 000:- bara till sjukförsäkringen årligen i 45 år…

Vi har ett fåtal medlemmar som går funktionslakarehos engagerade privata funktionsläkare, och jag söker nu aktivt efter vakna läkare i Umeå, eftersom vi redan har två berylliumförgiftade därifrån, och jag misstänker att vi lär få många fler.

Det är inte möjligt att endast två medborgare har förgiftats av nåt så apart som beryllium i en kommun. De bör vara tusentals eller hela stán.

 

Man bör nog motsätta sig rutindiagnosen “utmattad”

dep
Klicka på bilden så kommer du till artikeln

Jag skulle aldrig låta nån sätta en så luddig diagnos, uppfunnen dessutom bara i Sverige, om de inte kan utesluta cancer, aparta infektioner av typen borrelia, parasiter av typen Leishmania – som jag hade som huvudförgiftning – och miljögifter.

Jag skulle inte tillåta nån att sätta diagnosen “deprimerad” heller, för det mesta är en hjärnfråga, och är det inte det är det en tarmfråga, utan att de uteslöt t.ex. förgiftningar med åtföljande inflammation i hjärnan.

1+1=2, så har det alltid varit
Man har hittat uran och aluminium i regnvattnet i Sverige och miljögifter uppges finnas “överallt” och om så är fallet lär tusentals, hundratusentals, miljoner insjukna slutligen därför att den mänskliga hjärnan har nolltolerans mot metaller.

Ska vi kalla alla för “utmattade” och ge dem psykofarmaka?

Miljögifter från avloppsslam finns överallt
matEn lång rad organisationer varnar i dag för att använda avloppsslam som gödsel på våra åkrar. Slammet innehåller en lång rad hälsofarliga gifter som äventyrar vår hälsa, inte minst barnens.

Inte ens ekologiska odlingar hjälper. Därför är den enda möjliga slutsatsen att all slamspridning måste upphöra, skriver miljönätverket Ren åker ren mat. Läs mer

 

 

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.