En lycklig tennförgiftad talar ut

14708073_10153850040402301_5980858904194431214_o
Just detta labbsvar är inte tenn.

Så är det som medlemmen nedan beskriver det; de flesta, också denna medlem, blir först chockade, då man förstår att stapeln går i taket på tenn, uran, osv och sen blir man glad för nu vet man.

När medlemmarna vet ska de plugga just “sin” tungmetallsförgiftning och när de ser symtomlistorna för just “sin” förgiftning känner de igen alltihop. Man blir lite annorlunda om man är proppad med koppar än den som har tenn, arsenik, uran, osv.

Photo 30-07-2015 11 25 57Redan från dag ett i skolan börjar vi avgiftas därför att den speciella mjölken vi dricker, och en del andra livsmedel vi kollektivt stoppar i oss, har den funktionen.

Jag fick idag frågan t.ex. varför man ska äta kardemummakärnor, och de kan se små och oansenliga ut men är det inte. Läs här själv!

Allt vi petar i oss har en väldig mening, och allt har sin egen funktion som sammantaget ska leda oss ut ur detta helvete som bland annat hjärndimman innebär.

Medlemmen nedan får beskedet om tennet, samtidigt som hjärndimman börjar lätta, och det är ett guldläge för då har man fått huvudet tillbaka, och kan tänka igen. Då är halva resan gjord och man har en bra grundförutsättning för att ta sig ur sitt dilemma och i det här fallet handlar det om att bli expert på tennförgiftningar. Man ska också bli expert på att läsa av sitt eget ansikte – billigaste provtagningen som finns! Vi har en sån delkurs med i utbildningen och metoden är hämtad ifrån Asien.

När man kan sin förgiftning ska alla leta källor med min och skolkompisarnas hjälp
Var blev de förgiftade? Hur? Finns giftet kvar i närmiljön? Den avgiftar vi också brett och kollektivt så att alla blir av med 80% av tungmetallerna på tre, fyra veckor.

tenn

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.