Vårt läkarproblem löst?

utmattningDe tio delarna, och samtliga 25-30 symtom på sjukdomen, hamnar på olika kliniker vilket är ett bekymmer.

Bryter jag foten, vilket vi lätt gör då vi ramlar, hamnar jag på kirurgen och sömnstörningar hamnar lätt på psyket, osv.

Vi har letat läkare under ett par veckor men har fått lämna landet för att hitta en som ser till helheten och vi har funnit henne i Indien.

Hon är ayurvedaläkare
De har fem års utbildning, och just denna kvinna är hämtad ifrån en av “mina” indiska familjer. Jag ska presentera henne närmre senare.

Vi – jag och ett produktionsbolag i Indien –  ska “bara” bygga en plattform, och fixa lite, men sen är tanken att hon ska träffa medlemmarna via Skype, banda dessa möten, och mejla dem till medlemmen då vi ofta saknar närminne.
lakare
Jag har bara klippt ut en bråkdel av medlemmarnas reaktioner men de säger mig att nyheten var välkommen och behovet av enhetsläkare är enormt.

Så var det också för mig själv, och jag for år 2011 till just Indien för att få vård och den söker skolan nu härma.

“Ayurveda, eller kunskapen om livet (ayur: kunskap, veda:liv), är en indisk läkekonst med tusenåriga anor från den vediska kulturen. I ayurveda är åtgärder för att bibehålla en god hälsa väl så viktiga som att bota och lindra sjukdomar.

För att upprätthålla ett gott kroppsligt och mentalt välbefinnande krävs att vi lever hälsosamt under livets olika faser, så att en balans infinner sig mellan våra elementära energier. Det är när balansen mellan dessa energier rubbas som vi riskerar att drabbas av sjukdom  och ohälsa. Läs mer

 

 

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.