En uranförgiftad till

14936914_10153951930417927_107627172_nSkolan har fyra skolgårdar; den stora för alla, och Guldmjölksklubben, Avgiftningsgruppen samt Examensgruppen för de om gått igenom hela skolan.

Vi snackade idag om att skapa olika skolgårdar för de aktuella tungmetalssförgiftningarna. Idag kom ännu en medlem med uranförgiftningsrapporten, och igår kom en med en kraftig tennförgiftning.

Vi bestämde att då Avgiftningsgruppen innehåller för många individer skapar vi specialare; Utmattningsskolans urangrupp…

Vi har ännu inte haft nån som inte har farliga toxiner snurrandes i kroppen, och jag har inget som helst svar på frågan varför man tror i Sverige att detta är socialt eller psykiskt.

Jag såg någons text som handlade om att man får sjukdomen om man är godhjärtad för man hade räknat ut att vi har svårt för att säga nej.

Allt är ju en hjärnfråga, och den kan väl skicka vilka galna signaler som helst om den är marinerad i uranium. Det är i vart fall logiskt att inflammation i hjärnan ingår i symtombilden. Vi kallar den för “hjärndimma” och den är vedervärdig, och påminner om hur man känner sig då man har en kraftig influensa, och minst fyrtio grader feber, samt yrsel.

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.