Ankdammskonsekvens

Media kör drev mellan varven, inte minst mot nanosilver, och om man nu vill kritisera en metod som har kommit till Sverige, och som ofta funnits i andra kulturer i tusentals år,  bör man utreda först hur denna metod har använts i andra länder.

Jag ser allt “bråk” som en konsekvens av dels invandringen, flyktingar och resandet, och den svenska isoleringen.

resultat2Det är oundvikligt att jag kommer i kontakt med t.ex. indiska metoder, om jag befinner mig i Indien, och är sjuk.

Man kommer aldrig kunna hindra att t.ex. flyktingar ifrån mellanöstern tar med sig såväl peppar som gurkmeja, och man kan aldrig förhindra att afrikaner, som vet vad nanosilvret utfört på deras kontinent, tar det intill sig.

Man lär inte få skolans medlemmar att sluta använda gurkmeja, peppar, honung, osv. heller och varför skulle man?

resultatAntingen får man stänga gränserna, kasta ut alla främlingar och förbjuda folk att flyga ut, eller så får man börja plugga engelska texter och studera omvärlden och sluta vara så främlingsfientlig.

Jag tror att de flesta tänkande människor förstår att det är de amerikanska läkemedelsbolagen som har börjat oroa sig för de har inte monopol på mediciner då Asiens dörr öppnas och vi står inför tusenåriga resultat9väl fungerande metoder.

Vad är de själva? Hundra år?!?

http://www.naturalnews.com/047101_ebola_colloidal_silver_government_seizure.html

http://www.prweb.com/releases/2014/10/prweb12264647.htm

http://www.inquisitr.com/1545317/ebola-treatment-is-working-according-to-official-in-sierra-leone-so-why-such-opposition/

http://drrimatruthreports.com/wp-content/uploads/Analysis-of-DTRA-Nano-Silver-Study.pdf

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.