Husapoteket: Kolloidalt silver

silverJag fick ha silversalva på parasitsåren på Karolinska, och de har även silverplåster. NASA har använt det sen 1962. Indien har använt det i tusentals år. Man använde det frekvent i några stater i Afrika förra året då de hade Ebola där.

Jag träffade producenten Anders Sultan i Indien, och vi talade om de drev som varit i Sverige som för mig är svåra att förstå eftersom ”hela världen” använder det. En tanke jag hade var att Sultan beställt drevet själv, för det måtte ha mångdubblat försäljningen, men efter att ha träffat honom har jag slagit den tanken ur hågen.

Det har i vart fall lett till nån form av ”ha rätt” och polarisering, som så mycket annat i landet, och en del tar en sup varje dag. Det skulle jag aldrig göra lika lite som jag skulle ta en Panodil varje dag.

Fel använt kan det säkerligen vara en av de förgiftningsrötter vi letar efter, det är en metall, på samma sätt som vi vet att det finns människor som är antibiotikaförgiftade.

Sunt förnuft är något vi måste ha för att klara det här.

Svårsmält – Läkemedelsverkets häxjakt på kolloidalt silver
Det har stormat omkring kolloidalt silver sedan oktober förra året. Tidningen Helsingborgs Dagblad publicerade en rad artiklar som utmålade kolloidalt silver som farligt och som även skandaliserade VD:n – för det största kolloidalt silver-producerande företaget i Sverige – och pekade ut honom som brottslig för att ha gjort privata uttalanden om kolloidalt silver i en sluten, privat facebook-grupp. Myndigheterna kopplades in och Läkemedelsverket polisanmälde företaget för brott mot marknadsföringslagen och har nu även fattat ett beslut som innebär att om företaget åter bryter mot denna lag så ska företaget betala 800 000 kr i vite. Det finns bara en hake – företaget har inte alls brutit mot lagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.