1300 individer söker läkare över hela landet

14333210_10154955082157971_5579959872895011866_n

1300 är egentligen fel för det rör sig snarare om 40 000 och inom en snar framtid hundratusentals för vi är nog bara förtruppen.

Vi söker läkare som har satt sig in i vår problematik. Sjukdomen tycks inte ingå i läkarutbildningen varför det förmodligen finns få.

Vi behöver läkare över hela landet som känner till att vårt huvudproblem är en inflammation i hjärnan som sen leder till en hel rad symtom.

När vi kommer till vården, med olika symtom, får vi diagnoser utifrån den enskilda händelsen och inte som en konsekvens av sjukdomen.

doktorInflammationen syns inte via blodprov men kan “ses” bakvägen så långt att vi blir syn- och hörbart bättre av gurkmeja, ingefära etc.

I botten ligger ofta tungmetallsförgiftningar och vi har medlemmar som har hittat urankoppar-mangan- och kvicksilverförgiftningar.

En del tungmetallförgiftningar leder till att lisaokunniga vill sända sjuka till psyket – de tror att det är nåt psykiskt.

Vi är ofta andfådda, och det tolkas som dålig kondis men handlar om PH-värdet, och okunniga vill att vi ska motionera, vilket är farligt i akutstadiet, och vi har också utsatts för insatser som har sin rot i en manipulerad forskning.

Det är alltså inte binjurarna vi bör fokusera på utan hjärnan. Det är helt enkelt hjärnan som är boven i dramat eller spindeln i nätet. Hjärnan är ansvarig för att skicka signaler till alla endokrina organ (de organ som utsöndrar hormoner) och finns det en störning i hjärnan så kommer hormonutsöndringen att påverkas. Hjärntrötthet, överbelastat nervsystem och immunförsvar bidrar till att kroppens funktioner sätts ur spel. 
Läs mer

Välkommen ombord!
Kontakta kontoret@utmattningsskolan.se

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.