Ilsken så man skrämmer sig själv

Jag har under mitt liv haft femton fosterbarn, tre egna och tre styvbarn, men inte alla samtidigt utan under en fyrtioårsperiod; 1972 – 2012. En hel del av fosterbarnen sattes på högintensiv kost, och några fick B-vitaminsprutor ganska så direkt. De hade inte sällan en bastant våldshistoria i sin journal men vi hade aldrig några problem alls med sånt nånsin. De är alla över 50+ och ingen har levt sitt liv på kåken.
ilska
Ni som är så ilskna så ni blir rädda för er själva, och inte har varit det förr, ska se det som ett allmänt tecken på förgiftningar av tungmetaller. Ni kan testa detta ett par veckor och se hur det slår samt få i er alger – finns i hälsokosten. Inget farligt men kan vara mkt verksamt.

Ofta misstänker man manganförgiftning om folk är mycket ilskna, och det finns folk som begått våldsbrott på grund av manganförgiftning. Eftersom sociologin håller landet i ett järngrepp får de aldrig hjälp utan sänds väl till psyket och får terapier men det biter inte på tungmetallsförgiftningar.

C-vitamin, i stora doser, (åtminstone 2000 mg dagligen) fungerar som antioxidant, C-vitamin hjälper också till att skydda oss från tungmetaller, särskilt bly och arsenik, som kan förgifta vissa enzymreaktioner i kroppen. Det används också för att skydda oss från effekterna av miljöförstöring och är en fri radikaler.

Användningen av C-vitamin är en av de mest effektiva metoderna för att öka cellulära glutationnivåer. Glutation är cellens huvudavgiftningsagent.

C-vitamin kan hjälpa till att sänka toxiska metallnivåer
I kombination med C-vitamin, är E-vitamin en traditionell metod för avgifta tungmetaller. Vitamin E är en mycket potent antioxidant som skyddar kroppen från fria radikaler och oxidation. Den är viktigt eftersom en tungmetall blir en stor börda i vävnaden och skapar oxidativ stress på cellmembranet och ett allmän inflammatoriskt tillstånd. Vitamin E har också visat sig hjälpa mot tungmetaller som kvicksilver.

Du som vill använda E-vitamin  tar minst 400 IU.

Vitamin C & E tillsammans
Tillsammans ökar dessa tillskott varandras effektivitet som ett avgiftningsmedel.

Föreslagna användningar varierar, men 4000 – 5000 mg C-vitamin och 600 IU vitamin E per dag anses allmänt vara terapeutiskt

Och räkna med att det är i hjärnan det spökar
R-liponsyra avlägsnar tungmetaller från hjärnan. Kvicksilver fästs i fett- och hjärnans nervceller. Det har också visat sig hjälpa till att minska metaller från levern. Det finns två former av alfa-liponsyra, en S-form och en R-formen. Forskare tror att R-Form kan vara ”upp till 12 gånger effektivare” än vanlig alfaliponsyra som innehåller en syntetisk biprodukt.

Källa

I ”Husapoteket” har vi många naturliga källor till C-vitamin, och i skolan kommer vi gå igenom oändligt mycket mer i Kurs 3-9 som kommer att leda till att alla blir av med minst 80% av sina tungmetaller i kroppen på 2-3 veckor.