Misshandeln, och en hemlig skolgård

terese

När jag insjuknade hade jag en bra svensk privat företagsläkare, och en av de saker han sa var att “vi kan inte det här”.

Han sa också att “utmattning” finns inte, egentligen. Ett påhitt bara, alla bara gissar.

d-vitamintabellHan sjukskrev mig, meddelade att jag hade så lågt som 15 i D-vitamin och bad mig äta D3 – många av er har det sa han – och han sände mig till en sjukgymnast då jag hade börjat tappa saker.

Den killen var mycket yngre, och kom på den radikala idéen att jag skulle gå med stavar så fort jag bara kunde, och efter tio meter hamnade jag i sängen med yrsel i två dygn.

Så, jag har aldrig misshandlats av läkare i Sverige avseende vår sjukdom, och sjukgymnasten plus doktorns ord innebar att jag började söka mig utomlands. Jag har varit i 77 länder och är ofta det, och vet sen länge att Sverige ligger långt efter resten av världen avseende mycket.

Min läkare blev synbart glad då jag meddelade att jag skulle dra till Asien.

F-kassan gjorde däremot vad de kunde för att ta livet av mig, och dem lyckades jag fly genom att ta ut en tidig pension, så jag har ett hum om hur det ser ut plus att jag läser andras berättelser.

När man misshandlas sticker intuitionen
Flera medlemmar i skolan har rapporterat att de visst har känt sig förgiftade, en del med start för 20 år sen, och sen blir deras egen känsla allt mer uttunnad i takt med att bland annat den psykiatriska vårdcirkusen drar igång.

Skolan har bara en resurs avseende känslomässigt läkande, och det är skolgården
Där kan medlemmar bolla mot varandra, men jag tar bort inlägg vartefter, och jag har därför skapat en ny grupp; Utmattningsskolans hemliga skolgård, där jag själv är medlem just nu men inte lär vara medlem sen, inga inlägg tas bort, och ni kan babbla i just hemlighet.

5 tecken att du behöver läka känslomässigt (eng text)

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.