Man försöker göra sjukdomen ”psykisk”

Du är alltså knäpp i huvet som glömmer var du lagt nycklarna. Ingen har botats i Sverige, enligt forskning, och det är inte märkligt eftersom man försöker förklara en inflammation, näringsbrister, sex liter Coca-Coladrickande per dag osv. som nåt psykiskt / socialt /arbetsrelaterat.

Facket har sin agenda, F-kassan sin, AF sin, KBT- folket sina.

Jag får lust att fråga dem alla:
– Kan jag få se en håranalys på det där? Lite blodprover?

Det är nog den största skillnaden mellan väst och öst – det smyger in politik i väst. I öst dricker vi morotsjuice.

Jag hade inte levt idag om jag inte hade lämnat väst. No way. Det är en inflammation i Hippocampus!

http://www.youtube.com/watch?v=NiK-ANZIYr8

 

2 kommentarer till “Man försöker göra sjukdomen ”psykisk””

  1. Hej! Jag har börjat med Guldmjölk idag och undrar hur länge jag ska dricka den innan jag ska gå till steg 2 i kursen(lägg till ingefära)? Jag upplever ingen hjärndimma eller så vet jag inte vad det är?
    Mvh
    Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.