Man försöker göra sjukdomen “psykisk”

Du är alltså knäpp i huvet som glömmer var du lagt nycklarna. Ingen har botats i Sverige, enligt forskning, och det är inte märkligt eftersom man försöker förklara en inflammation, näringsbrister, sex liter Coca-Coladrickande per dag osv. som nåt psykiskt / socialt /arbetsrelaterat.

Facket har sin agenda, F-kassan sin, AF sin, KBT- folket sina.

Jag får lust att fråga dem alla:
– Kan jag få se en håranalys på det där? Lite blodprover?

Det är nog den största skillnaden mellan väst och öst – det smyger in politik i väst. I öst dricker vi morotsjuice.

Jag hade inte levt idag om jag inte hade lämnat väst. No way. Det är en inflammation i Hippocampus!

 

 

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

2 kommentarer till “Man försöker göra sjukdomen “psykisk””

  1. Hej! Jag har börjat med Guldmjölk idag och undrar hur länge jag ska dricka den innan jag ska gå till steg 2 i kursen(lägg till ingefära)? Jag upplever ingen hjärndimma eller så vet jag inte vad det är?
    Mvh
    Kristina

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.