Kortisolets svängningar

cortisol-graph är det hormon som väcker dig, och det är också det som gör så att du inte känner att du är slut och trött. Lösningen på vårt problem är inte att slå ut det utan att plugga det så vi själva förstår hur det fungerar, vad som har gått snett, och vi ska få MAKT över sjukdomen. Kunskap är MAKT.

Vi leker med tanken att vi skulle klara av att slå ut det helt… Ja, då vaknar vi inte… Kan man tala om att vara trött som ett as.

Här har vi en doktor som förklarar svängningarna över dygnet. Vill vi bli friska måste vi gå den här vägen eftersom svensk sjukvård verkar i det närmaste handfallna, förvirrade och skriver ut psykofarmaka främst, skickar folk på lite terapier. Blir vi en armé före detta sjuka kommer det ge avtryck längre fram.

Doktorn bör ge alla hopp dessutom. Sjukdomen är obotlig i Sverige, ingen har botats än, men inte utomlands. Han förklarar också att det är ett problem i hjärnan med Hippocampus – problemen med binjurarna är ett symtom av det.
Vi har en inflammation i Hippocampus – drick nu Guldmjölk på kvällen, och “Hissen” på morgonen, se lektion om den – apelsinjuice, vinsten och salt.

Sprid kunskapen, och tipsa sjuka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.